ControversaExclusiv: Grasu XXL & Ami Deja vu (Video Oficial)


  Si salutare prieteni si bun gasit aici in Controversa. Inainte de a incepe vreau sa va multumesc tuturor ca sustineti acest blog special. In curand sper sa reusesc sa readuc varianta audio de controversa, doar ca poate sub un alt nume. Sper sa reusesc. Si imi cer scuze ca nu am reusit sa realizez acel interviu aici, dar a fost din lipsa de timp. Insa inca sper sa il realizez cat mai curand. Asa ca va invit sa dati like la pagina oficiala de   facebook.com/cyrosnews pentru a fi la curent cu noutatile dupa acest blog.
  Asadar in continuare va propun o piesa in premiera aici pe Controversa. Un "Deja-Vu" pe care toti il avem la un moment dat ce fie este trecut cu vederea neobservat fie il constientizam dar nu il luam in seama. Deja-vu este un sentiment straniu, familiar faţă de lucrurile care, în mod normal, ar fi trebuit sa fie total necunoscute. O vizita în premiera la un magazin în care totul pare deja cunoscut, o discutie ce lasa impresia că a mai avut loc, deşi ea nu s-a mai întamplat niciodata, sau chipul familiar al unei persoane care, în realitate, este vazut pentru prima oară, sunt doar cateva dintre simptomele neexplicate, însa considerate normale, ale senzaţiei de deja vu. 
 Dupa ce ne-am familializat cu sentimentul in sine va propun asadar un hit deja de acum ce se aude la toate radiourile nationale. O piesa ce iata ca are parte, dupa ce a rupt topurile si de un videoclip de exceptie. Cu peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube, single-ul "Deja-Vu" cu Grasu XXL & Ami s-a lansat oficial in urma cu cateva ore. 
 “Piesa transmite multe sentimente, iar ideea clipului nu putea fi una mai buna decat ceea ce a ales Spike, exact ce trebuia pentru a pune in valoare incarcatura emotionala a piesei. ” , a spus AMI

Comentarii