ControversaExclusiv: Robert Reamzy si primul sau single

  Si salutare din nou in controversa. Multumesc celor ce apreciaza ceea ce fac si va invit mai departe sa ascultati o piesa impresionanta a unui fost concurent de la Vocea Romaniei. Etichetat ca Michael Jackson de Romania, datorita faptului ca chiar si in concurs a interpretat doar piese de ale lui Michael. Videoclipul a fost lansat oficial in emisiunea "La Maruta" de la Protv.
  Asadar binecunoscuta voce controversata de la Vocea Romaniei, Robert Reamzy a lansat primul sau single impreuna cu un videoclip impresionant.
  Povestea videoclipului "Maria, Maria", filmata de M+, sub regia lui B. Faga, urmareste firul primelor momente ale iubirii, insotindu-le celor doi protagonisti pasii prin minunatul Sibiu. Maria este numele generic al oricarei fete de care un baiat se indragosteste, versurile potrivindu-se oricui.
 Foarte entuziat si placut surprins la cum a iesit, dar si foarte increzator ca va fi un hit piesa, iar in ce priveste starea sa usor emotionata spune ca a incercat sa transmita cat mai mult starea piesei, Robert a declarat conform Bestmusic.ro ca:  "Sunt foarte entuziasmat! M-am distrat copios la filmari si sper sa se vada acest lucru. Savuram ca un copil fiecare secunda si incercam sa amestec starea mea de spirit, cu starea orasului. Imaginile din videoclip sunt o prelungire a personalitatii mele boeme... ne contopim la fel de bine precum o pereche de pantaloni cu bretele (rade).”. Sa fie oare un nou caracter de vedeta? Astept parerile voastre in sectiunea coment mai jos. 
Un Like si un Share la prieteni m-ar ajuta. Multumiri si vizionare placuta. 

Comentarii