ControversaSpecial: Cadou muzical de 1 Decembrie de la CRBL

  Salutare internatiune si bun gasit la un nou blog aici in Controversa. Multumiri celor ce apreciaza acest blog special si in continuare va propun sa urmariti cel mai nou single al unui artist care dupa micul incident provocat, dat insa uitarii, CRBL, va ofera un single cadou dedicat Romaniei si in mod special romanilor adevarati. Un clip cu un caracter nationalist.
 Lansat in urma cu cateva zile pe YouTube are deja peste 30 de mii de vizualizari. Semn ca mai exista si romani adevarati atrasi de pamantul natal.
  Asa ca in apropierea zilei nationale, CRBL isi declara din nou dragostea fata de Romania in noul single: "Romania nu-i jucaria ta". 
Nu sunt vreun mare rapper sau vreun mare patriot si nu vreau sa creada lumea ca numai asta voi canta de acum incolo. Eu pun, insa, mare pret pe mesaj si este foarte important pentru mine ca acest mesaj să ajunga la toti romanii.“, a declarat CRBL in aceasta dimineata la Radio 21. 
  Intre timp, CRBL se tine de petreceri cu Adda si Raku in noul clip "Ca la bombardamente". In ceea ce priveste "Romania nu-i jucaria ta", sa nu uitam de un track promovat de el cu un mesaj asemanator: "Romanul n-are noroc".
Simti ca trece Romania prin momentele grele despre care vorbeste CRBL?
Asculta piesa si simpe ca esti roman. Contribuie si tu la o Romanie mai unita. Like, Share & Coment. 
  Abonati-va la acest blog pentru a afla in timp real ultimele noutati ce apar in Controversa si de ziua nationala o sa va propun si aici pe acest blog cateva episoade realizate pentru cel mai nou albun  Smiley - Acasa, dupa ce acum cateva zile va prezentam in premiera noul single Smiley Acasa, iata si aici din 1 decembrie o scurta istorie a albumului. 


Sursa: urban.ro

Comentarii