ControversaExclusiv: Cadouri Muzicale de Sf. Nicolae Partea 1

   Salutare tuturor si bun gasit pe aici. Asadar dragi internauti va propun in minutele urmatoare doua clipuri speciale in premiera si exclusive aici pe Controversa de la un spectacol ce a avut loc pe 6 Decembrie 2013 pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din Onesti cu ocazia sarbatorii de Sf. Nicolae, prilej pentru care un artist deja consacrat a Onesti-ului si-a lansat un nou album. Un CD de colinde dedicat romanilor. Un spectacol placut dupa parerea mea, nu neaparat pe masura evenimentului din zi insa cu sprijinul sponsorilor organizatorii au putut duce pana la final. In ciuda frigului de afara spectatorii au asistat cu placere la acest eveniment urmarind prestatia fiecarui artist. Si cand vine vorba de artisti iata mai jos unul dintre ei. O viitoare voce a orasului. O tanara adolescenta indragostita de muzica asa cum au fost si sunt in continuare cateva vedete consacrate ce deja duc prestigiul acestui oras in materie de muzica, mai departe, asadar o voce ce capteaza atentia de fiecare data cand urca pe scena. Asa ca va invit sa o ascultati si ce ziceti am dreptate? Poate fii o voce a Romaniei?
Acest clip este primul ca o avampremiera a spectacolului ce a avut loc. Urmeaza un montaj special al evenimentului asa ca Abonati-va pentru a fi la curent cu tot ce apare aici.



Aboneaza-te prin email, Like & Share sa afle si prietenii daca aveti placerea ar fi o rugaminte pentru care va multumesc.
Si in continuare iata un fragment dintr-o urare facuta in exclusivitate pentru Controversa chiar de insusi artistul ce tocmai si-a lansat albumul de colinde, Iustin Gondos. Controversa.blogspot.ro, blogul special, este alaturi, si ii transmit pe aceasta cale mult succes si cat mai multe realizari.

Comentarii