ControversaExclusiv: Cadouri muzicale de Sf Nicolae (Video Exclusiv)

    Salutare si bun gasit aici in Controversa. Asa cum am promis iata si filmul intreg al evenimentului de Sf Nicolae de la Onesti. Un spectacol ce a marcat o noua lansare de cd a unui artist al Onestiului. Asa cum a obisnuit in fiecare an de Sfantul Nicolae, iata ca si in acest an cu ajutorul unor sponsori, oameni de bine, a reusit sa scoata inca un cd. Controversa ii ureaza mult succes mai departe si la mai mare. Asa ca revenind la eveniment ce pot spune este ca,  iesit destul de bine. Mai mult puteti vedea si in clipul de mai jos. Am incercat sa surprind cam tot ce s-a intamplat. Ramane la aprecierea fiecaruia cum a iesit. Chiar daca a fost ceva mic insa ceea ce conteaza este ca a iesit ceva frumos si placut. Pe de o parte a fost altceva fata de ce ma asteptam sa iasa organizat prin casa de cultura. Si nu acest fapt nu e de rau ci dinpotriva este un compliment adresat organizatorilor pentru ca au reusit sa faca ceva placut. Fata de majoritatea evenimentelor organizate de casa de cultura, precizez nu toate pentru ca sunt si spectacole mari reusite facute acolo, insa unele cam lasa de dorit. Asadar nu vreau sa fie chiar ca o controversa, dar pentru ca profilul acestui blog special cam si despre asta o sa mai vorbesc in viitor. Nu neaparat totul de bine ci o sa mai marcam si lucrurile care nu se prea vad atat de public. Revenind, in ceea ce priveste acest show de lansare ce pot zice este faptul ca e spre bine. Si ca o parere personala cred ca cei mai mari vor trebui sa mai dea sansa si celorlalti mai mici sa performeze in viitor pentru ca cred ca e imposibil sa nu mai existe oameni la fel de buni, ce cred ca merita sa performeze, fie in spatele scenei, fie in fata. Exemplu face acest show. Asa ca se poate.
  Si revenind pot spune ca a fost o parere si certitudine pur personala. Orice contrazicere nu ma deranjeaza, dinpotriva va astept mai jos in sectiunea coment. Orice comentariu va fi aprobat.
 Si ceea ce mi sa parut emotionant la acest clip este finalul, cand cu cateva emotii mascate de artist, a invitat-o pe scena pe cea care ia dat viata. Si ca oricine cred ca avem astfel de emotii, cand vine vorba de mama. Oricum felicitari pentru gest si mult succes in continuare. Controversa e dispusa la orice parteneriat.
 Si acum iata si clipul si daca vreti sa fiti la curent cu tot ce apare aici Aboneaza-te prin email, impreuna un Like & Share pentru prieteni.


Comentarii