ControversaExclusiv: Florin Piersic si Medeea Marinescu la Onesti + Bonus

  Salut internatiune si bun gasit la un nou blog special aici in Controversa. Pentru inceput multumesc celor ce apreciaza ceea ce fac din placerea de a scrie. Multumesc de altfel si celor care nu apreciaza pentru ca la un moment dat trebuie si o parere contra, de asta se numeste acest blog controversa. Asa cum probabil am mai zis fac acest blog din placere ca hobby. Este de altfel un, sa-i zicem asa, vis implinit, aceasta idee de blog. Creat acum ceva ani buni de acum, sub un alt nume din pacate, insa acum un an cred am hotarat sa ma reintorc la inceputurile mele in blogging. Poate nu a meriat, poate da, asta depinde de voi cei care apreciati. Am inceput bineinteles ca majoritatea cred prin a distribui material gata facut, insa de cand cu noul format si noul nume am incercat pe cat pot sa creez materiale proprii. Daca sunt sau nu de calitate voi internatiunea daca aveti placerea puteti lasa mesajele voastre mai jos in coment. Si de cateva zile asadar cu sprijinul unui mare amic am reusit sa creem impreuna si logo-ul oficial al acestui blog. Asa ca inca odata multumesc bro. si nu voi inceta sa respect ceea ce faci si realizezi. Asta in caz ca citesti aceste cateva randuri. De asemeni va invit si pe pagina oficiala de facebook.com/controversa, acolo unde veti gasi tot ce apare aici pe acest blog si nu numai, iar daca bineinteles vreti sa fiti primul care afla ce apare aici va invit sa va Abonati la Newsletter. Primul abonat primeste de la mine un cd de poveste + bonus un Cd de colinde ca tot se apropie vremea lor.
 Si pentru ca poate am plictisit prea mult prin in continuare o sa va las cu principalul subiect al acestui articol. Este vorba asadar de un eveniment ce a avut loc in Onesti pe data de 16 decembrie intr-un cadru impresionant si placut, intr-un spatiu complet renovat si redat publicului. Asadar in sala Cinema Capitol din Onesti ca in fiecare luni are loc un eveniment de arta. astazi este vorba de o piesa de teatru remarcabila, "Straini in noapte" ce ii au in distributie pe cebrii actori, Florin Piersic si Medeea Marinescu. Un spectacol ce din pacate nu am reusit sa ajung insa cu amabilitatea celui mai cunoscut si profesionist operator, cameraman, claudiustefanescu.ro, manager al primului site oficial al Onestiului, onestionline.ro, un mare om de presa, si nu numai, va propun sa urmariti cateva ganduri inainte de spectacol de la inegalabilul Florin Piersic. Mentionez ca sunt un fan atat al filmelor sale cat si al sau ca mare actor. Si sincer o spun ca de fiecare data cand aparea pe sticla ma amuzam ascultandu-l ori ma emotionam prin stilul sau de a povesti. Chiar un mare actor al nostru al Romaniei. Va fi o mare pierdere, cand nu va mai fi, pentru ca odata si odata va veni si ziua. Trebuie sa ii cinstim cum se cuvine pe acei mari actori care ne fac cinste oriunde apar.
 Asa ca va las sa urmariti impresionantul montaj realizat de claudiustefanescu.ro si nu uitati abonati-va la Newsletter si puteti castiga de la mine un CD de poveste si bonus CD de colinde.

Comentarii