ControversaExclusiv: Single nou de la Narcis Ianau

  Salut si bun gasit la un nou blog Controversa. Multumesc celor ce trec pe aici. Sper sa va placa si sa mai reveniti. Daca vreti sa aflati inaintea celorlalti ce prostii mai pun pe aici va invit sa va si Abonati la Newsletter, sa lasati un comentariu cu sugestii ori intrebari. Un like si un share sa mai rada si prietenii vostri.
  Asadar aceasta postare o voi rezerva muzicii si va propun dupa cate ati flat si din titlu cateva noutati despre o mai veche voce excelenta, zic mai veche pentru ca am mai discutat pe aici despre Narcis Iustin Ianau. Tanarul finalist de la Romanii au Talent sezonul 1. Asa ca se pare ca au aparut cateva noutati despre aceasta voce speciala. Narcis insa tine legatura permanent cu fanii sai de pe Facebook, unde a postat de curand fotografii cu iubita lui, o colega de scoala cu care are o relatie de trei ani.
  "Astazi este aniversarea noastra... implinim 3 ani de cand suntem impreuna!" a scris tanarul cantaret pe reteaua de socializare. 
Tanarul, care a implinit anul acesta 18 ani, are o relatie de trei ani cu colega de banca si e mandru de iubita lui, pe care o cheama Madalina: "E cea mai frumoasa din toata scoala!" spune el. "Am o prietena, este colega mea de banca. Suntem impreuna dinainte de Romanii au talent,. Este foarte frumoasa si are un corp superb, de model. Nu am cum sa ma uit la alta fata. Cea mai superba fata pe care am intalnit-o vreodata. Ne-am cunoscut in clasa a noua. Suntem doua caractere la fel, ne intelegem foarte bine si gandim aproape la felspune Narcis
  Dupa ce si-a incercat norocul pentru Eurovizion vedeta noastra si- schimbat complet look-ul devenind un tanar cu personalitate. Este implicat intr-un proiect cu cativa compozitori din Germania. A intrat intr-o trupa "GREGORIAN" se cheama, scotand si un single nou "Gloria" ce are parte si de un videoclip chiar impresionant. 
 Pentru filmari, artistul a adoptat un look gotic, total diferit de tot ce a incercat pana acum, cu machiaj, haine si unghii negre, cu lanturi groase la gat si aripi negre. 
 Asa ca iata si aici in Controversa noul sau videoclip. Play!

Comentarii