ControversaExcusiv: Colonia Romania

   Salut iata ca am revenit cu un nou blog aici. Si anume cu unul ceva mai special si mai national. Intr-o Romania anilor 2013 iata ca se poate intampla si asta. si de aceea nu trebuie sa ii lasam. Nicicum nu ne vom vinde tara. Haideti cu totii sa fim mai uniti ca niciodata si spune nu Exploatarii gazelor de sist. Doar pentru ca asa vrea Chevron, de ce? E si tara ta. Iata asadar mai jos un text preluat in intregime dupa pagina de facebook.com/cetateni-uniti alaturati-va, Like & Share si sa eliminam hotii din tara.

"Julia Stan 1. Observ ca PM Ponta socoteste proprietatea asa zis privata de la Pungesti pe care o apara jandarmii este mai privata decit proprietatea celor de la Mosna, Arad, Timis, Gorj, Dobrogea din moment ce acolo nu au intervenit si nu i-au scos afara in pumni, picioare si bastoane pe oamenii lui Ovidiu Tender de la Prospectiuni SA.
2. Jandarmeria Romana foloseste forta excesiva in ultimele 2 luni de zile iar cazul de azi de la Pungesti este de o semnificatie majora pentru ca ilustreaza directia in care se indreapta Romania, mai exact guvernul Romaniei. Cazul de la Pungesti nu poate fi numit minimalizat sub denumirea de incident. Ar fi un afront.
3. Legea exproprierilor este impinsa in mare graba si bagat cu pumnul in gura populatiei, exact ca pe vremea comunistilor.
Concluzia mea: Romania se indreapta cu pasi rapizi spre o noua forma de guvernare cu trasaturi dictatoriale, mafiote si comuniste modificate si adaptate la noile realitati europene. Travestiul democratiei trebuie oprit si guvernul prezent al Romaniei in frunte cu Victor Ponta si Traian Basescu trebuie demascat pentru traiectoria pe care vrea s-o impuna Romanie Deci, ori iesiti in tara ori noi din afara impreuna cu voi blocam toate fondurile Europene catre guvern - ca banii tot nu ajung la oameni. Guvernul actual este un guvern fascist. Degeaba se injura unii pe altii, furtul si jaful il fac impreuna. Banii de la Chevron si Rosia ii vor folosi pentru alegeri, din cauza asta se grabesc."

  Si priviti ce fac jandarmi. De ce? abuzurile jandarmeriei. De ce nu a avut acces presa? 


Comentarii