ControversaUnderground: MaSaO - 4 roti + urari in prag de sarbatori

    Salut internauti si bun gasit in Controversa. Astazi ma voi ocupa de partea Underground a muzicii. O zona ce in ultimul timp a cam fost data uitarii. Pentru ca de acolo apar majoritatea vedetelor muzicii.
  Si inainte de cateva randuri despre acest gen de muzica nu o sa sar de altfel peste obiceiurile personale dupa aici. Si anume obisnuitele multumiri pentru voi cei ce mai si lecturati aceste cateva randuri. Insa de aceasta vor fi ceva mai speciale, pentru ca tot se apropie sarbatorile prin aceasta postare o sa urez si eu prin acest blog Sarbatori fericite si Mos Craciun, ca tot e aproape sa va aduca multa sanatate, fericire si tot ce va doriti, iar noul an sa il incepeti cu dreptul cu multe realizari. Si sa ramaneti alaturi in 2014 cu mai mult curaj in comentarii dar si cu intrebari, sugestii sau orice. Asa ca va invit sa va abonati la newsletter-ul acestui blog pentru a fi la curent si in 2014 cu tot ce voi mai scrie si pe aici, sper si mai de calitate ca pana acum. Si in continuare va propun dupa o scurta incursiune in istoria underground o piesa lansata pe YouTube acum putin timp si care deja are cateva vizualizari. 
  Formațiile și artiștii underground, în general, semnează contracte la casele de discuri independente și susțin spectacole în locații mici și își promoveaza muzica prin viu grai, situri web, reviste de specialitate și, uneori, prin posturi radio.
  Genurile de muzica underground cuprind de la muzica psihedelică din anii 1960, un gen ce ține de contracultura hippie din SUA, până la punk-ul anticorporatist al anilor 1970 și hip-hop-ul anilor 2000.
 Si dupa aceasta scurta incursiune iata si un videoclip special al unui artist al genului, MaSaO, care in urma cu o luna de zile a lansat un videoclip dedicat celor ce au ca hobby masinile tunate si viteza si va invita la o liniuta. Un videoclip recomandat de un tanar la fel de pasionat de acest hobby de mii de euro dar placut. Si o spun deorece pentru ca personal provin dintr-o familie pasionati de automobile. Poate nu se simpte dar pot sa o zic sincer ca de mic am crescut cu un motor, dar asta nu e asa de important si de aceia Play si astept comentariile voastre mai jos in sectiune. 

Comentarii