Hollywood a pierdut un mare actor


   Salutare si bun gasit la un nou blog aici in Controversa. Multumiri celor ce urmaresc acest blog si in continuare sa zicem ca facem o retrospectiva a evenimentelor de peste in viziune proprie si personala.
 Asa ca in urmatoarele randuri o sa puteti citi urmatoarele:
 In primul rand cateva pareri personale despre drama de la Hollywood ce a intristat o intreaga planeta
 Al doilea subiect vor fi cateva randuri despre ceea ce presei i-a fost interzis sa relateze
 In al treilea subiect va propun cateva piese proaspete spre auditie
 Asadar sa incepem in primul rand cuvinte de condoleante familiei pentru aceasta pierdere fulgeratoare a celui care a fost Paul Walker. Odihneasca-se in pace. Iata ca inca o stea a plecat sus prea devreme de altfel. Un mare om printre altele, dar si un bun actor, a fost Paul Walker. Actor in filme si seriale tv ca: "Highway to Heaven", "Throb" şi "Tânăr şi neliniştit". Începând din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri în filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006). Dar insa cel care la scos si mai mult in evidenta a fost franciza "Furios si iute", un film in care timp de 14 ani a trait alaturi de ceilalti actori ca Vin Diesel, James Franco, Dwayne Johnson, Jessica Alba şi regizorul Roland Emmerich fantastica lume a curselor de masini. Printre acestia multi fani ai celebrului film şi-au exprimat, duminică, pe Twitter, regretul faţă de moartea actorului american Paul Walker. Vin Diesel a scris pe pagina de socializare: "Frate, o să îmi lipseşti foarte mult. Am rămas fără cuvinte. Raiul a câştigat un nou înger. Odihneşte-te în pace", informează hollywoodreporter.com
  De asemeni ne aliniem si noi romanii la aceasta durere pentru ca actorul se pare ca prin cei de la ProMotor a poposit si pe plaiurile noastre. Asa ca condoleante si din partea Romaniei acestui mare actor. 
 Am ales sa scriu aceste randuri in primul rand pentru a fi in "ton" media din Romania. Asa ca daca pentru noi duminica a fost moment de bucurie, de ziua nationala, iata ca pentru Americani moment de doliu si tristete datorita cumplitului accident ce a avut loc in Los Angeles. Unde Paul Walker impreuna cu un bun prieten al sau si-au pierdut viata in timp ce conduce un Porche. Acesta izbindu-se extrem de violent de un stalp. Bolidul luand foc aproape instantaneu datorita coleziunii adrzand in intregime si aproape carbonizand trupurile celor doi. Din ancheta rezulta ca accidentul a avut loc din pricina unei defectiuni se pare cauzate intentionat, spun cotidianele de stiri. Iar al doilea motiv pentru care am ales sa scriu despre acest tragic accident este pentruca personal chiar ma numar printre fanii filmului "Furios si Iute" si chiar mi s-a parut o pierdere mare. Din cate m-am mai documentat se pare in momentul producerii evenimentului trebuiau sa reinceapa filmarile, ele fiind intrerupte datorite Zilei Independentei. Anchetatorii au ipoteze ca ar fi fost vorba si de un act de ucidere intentionat, asta datorita unor evenimente descoperite de Walker la un moment dat. Facand sa para un accident. Insa oricare ar fi concluziile anchetei cert e ca America a mai pierdut un mare actor. 
   


Si da in continuare trebuia sa fie cateva cuvinte personale despre ceea ce se intampla acum in Romania, ina am decis sa lsa pentru urmatoarea postare acest fapt.
    Abonati-va la acest blog si veti putea fi primii care afla care este urmatorul subiect aici in Controversa.

Comentarii