O noua fata, logo oficial, aceiasi Controversa


   Salutare si bun gasit la un nou blog aici in Controversa. Multumiri celor ce apreciaza ce incerc sa realizez. In primul rand tin sa ii multumesc prin acest blog unui tanar ce promite foarte mult. Un real talent ce merita sa iasa la iveala cat mai mult. Un profesionist in muzica, un compozitor talentat si totodata un dj de exceptie. Il puteti de altfel urmari pe facebook sau uneori pe Radio Whisper cu emisii impresionante. In curand daca va abonati la newsletter o sa puteti afla ultimele noutati si urmatorul interviu in exclusivitate pentru Controversa cu cel mai talentat dj ce face parte din echipa Radio Whisper, alaturi de ceilalti profesionisti din echipa. Chiar daca i-am cunoscut doar virtual, am apreciat la ei sinceritatea, deschiderea si placerea de a realiza ceva de calitate. Asa ca prin acest blog special voi incerca pe langa multe altele sa promovez talente nedescoperite inca, oameni ce fac lucruri din placere dar si lucruri de calitate.
  Si mai am unei persoane careia vreau sa ii multumesc in cest blog. Careia o sa ii multumesc pentru faptul ca de fiecare data cand am nevoie de ceva ma ajuta. Asa a fost si cu logoul oficial de acum al acestui blog. Initial pornit de la un background am hotarat sa folosesc ca logo. Si o sa va zic si de ce nu am folosit backgroundul, nu pentru ca nu e bun, ci datorita faptului ca pentru aceasta noua imagine nu e nevoie, El va fi folosit cu siguranta pe alte planuri. Asadar multumiri unui tanar roman plecat de altfel departe de Romania, dar aproape oricand de locurile unde s-a nascut. Un alt talent, pe numele sau de scena, sa-i zicem asa, Richie. Il gasit de altfel pe facebook. Un adolescent ce promite multe prin ceea ce realizeaza. Si cu siguranta va reusi in tot ceea ce isi propune. Multumesc bro, asa cum obisnuim sa ne salutam virtual de fiecare data cand avem ocazia.
  Din partea Controversa mult succes tuturor si continuati nu lasati piedicile sa va stea in cale.
   Asa ca dupa introducere, cum ii zic eu pe aici, sa trecem asadar la alte subiecte ce s-au intamplat azi si bineinteles voi avea si premiere muzicala, ca sa pastram stilul acestui blog.
 Sa incepem asadar cu subiectele care au tinut cap de afis in toata media dar si pe internet in special. In primul rand o informatie de aici dupa meleagurile noastre, din gradina proprie, de acolo din locul de unde se dau toate cele ce noi oamenii de rand suntem obligati sa le respectam. Da, din Parlament de acolo, unde unii dorm sau dau legi ce uneori ne uimesc pe toti si ne fac sa credem, oare de ce i-am trimis acolo? sa ne scurteze viata pe zi ce trece. Uneori ai senzatia ca acolo se fac legi doar pentru ei, in favoarea lor, dar de fapt nu ai senzatia chiar asa fac. In imensa cladire, care cica e cea mai mare din lume stau ei. Si pentru ca acolo au de toate acolo uita sa mai iasa si asta ii face sa creada ca asa e si afara in realitate. Asa cum tinerii din ziua de azi sunt dependenti de retele de socializare si de internet si atunci cand ies in lume parca se comporta ca robotii, asa si ei cand ies de acolo abia atunci realizeaza unii ca nu e bine, ca sa fiu mai cizelat. Si constransi de conceptii, idei prescrise, ideologii si bineinteles interese nu au ce face. E ca si cum ai arunca o piatra mica in ocean. Asadar acestea sunt propriile mele pareri personale despre legi si sistemul care ne conduce. O Romanie care inca se mai poate trezi poate sa fie oricand pe propriile picioare, doar daca nu-i mai lasam sa ne tot fure fiti propriul vostru conducator, fa ceea ce crezi tu ca e bine si cu siguranta vei prospera. Nu te lasa supus. Romania se schimba doar daca te schimbi tu. De ce am spus toate astea va intrebati? Ei bine un raspuns va pot da si anume pentru ca iata ce au decis pentru ei.
  Bugetarii vor avea trei zile libere în plus de Sărbatori, a anunţat miercuri premierul Victor Ponta la începutul şedinţei de Guvern. Asa ca Bugetarii vor avea trei zile libere suplimentare de Sărbători, respectiv 27 decembrie 2013, 31 decembrie 2013 şi 3 ianuarie 2014, acestea urmând să fie recuperate ulterior, a anunţat premierul Victor Ponta.
Având în vedere că zilele de 27 decembrie 2013 şi 3 ianuarie 2014 pică vineri, imediat după zilele libere legale de 25, 26 decembrie şi 1, 2 ianuarie, bugetarii primesc liber în cele două zile pentru a putea beneficia de o vacanţă prelungită. Bugetarii vor recupera zilele de muncă, în luna ianuarie.
 Şi anul 2014  le va aduce românilor câteva zile libere în plus faţă de 2013.  Potrivit Codului Muncii, românii au liber şi în prima şi a doua zi de Paşte, dar şi de 1 mai. În 2014 Paştele a fost stabilit pentru data de 20 aprilie. Românii vor avea liber şi luni, 21 aprilie.
 Nici nu se întorc bine la treabă, că angajaţii intră iar în vacanţă. 1 mai 2014 pică joi şi de obicei mulţi îşi vor lua sau vor primi liber şi vineri pentru o minivacanţă de patru zile.
  Tot potrivit Codului muncii, prima şi a doua zi de Rusalii sunt considerate zile de sărbătoare legale şi foarte mulţi români primesc liber de la angajatori. În 2014, Rusaliile sunt celebrate în zilele de 8 - 9 iunie.
  Zi liberă legală este şi 15 august când este ortodoşii şi catolicii celebrează Adormirea Maicii Domnului, încă un prilej de weekend prelungit căci 15 august pică într-o vineri. Potrivit romaniatv.net 
   De asta zic ca se gandesc doar la ei. Oare de ce si cei mai de jos nu ar face la fel? ce ziceti? 
  Si continuind acaest random postare iata si o informatie de peste ocean. Dupa cum cu siguranta stiti trista pierdere de la Hollywood a celebrului actor din "The fast and Furios", Paul Walker, decedat intr-un accident cumplit in Los Angeles, la aproape doua saptamani de la tragicul eveniment, familia a anuntat ieri ca regretatul actor din "Fast and Furious" va fi inmormantat in acest weekend, la Forest Lawn Hollywood Hills, in cadrul unei ceremonii private foarte restranse. Incredibil aproape, Walker isi va dormi somnul de veci printre sute de romani, cimitirul din Los Angeles fiind intesat cu mormintele conationalilor nostri! relateaza Wowbiz.ro Nu-i asa ca este foarte curios si pe deasupra incredibil. 
  Alte legaturi pe care artistul le-a avut cu Romania ar fi recentul interviu acordat unei emisiuni auto, legatura cu o ramanca intr-un spot publicitar si faptul ca aceasta va aparea in urmatoarea serie "Fast and Furios 7", deveniind astfel si colega de platou cu actorul. Insa romanca e devastata de disparitia colegului sau de platou. Toate acestea releva faptul ca, dupa parerea mea Walker trebuia sa fie roman dar nu a fost sa fie. 
  Si sa trecem de la o informatie asa trista, pentru ca, da asta e viata trebuie sa mearga inainte, la o alta din lumea muzicii. Asa ca va propun pe final de articol sa ne destindem si iata mai jos cel mai nou single Mossano feat. AMI - I promise. O single ce promite sa sparga topurile la radio, iar vocea incredibila AMI face diferenta. 
 Dupa ce a facut furori cu piesa “Deja VU” in colaborare cu Grasu XXL,Ami revine cu un nou single impreuna cu Mossano.”I Promise” lansata oficial si spre bucuria cititorilor piesa se poate asculta mai jos.


Comentarii