ControversaExclusiv: Karie feat. Bibanu MixXL & MarkOne - Panaramele

   Salut internatiune si bun gasit la un nou blog aici in Controversa. Multumiri celor ce inca sunt alaturi. Promit sa accept orice comentariu si cu siguranta va fi publicat pe blog. Orice parere este oricand acceptata, pentru ca recunosc uneori poate gresesc. Va reamintesc insa ca o fac dintr-o pasiune si din placere. Poate o sa fac candva si un blog in care sa imi expun viata aici fara alte informatii, insa trebuie sa mai treaca timpul. Daca vreti sa fiti primii care afla asta Abonati-va la Newsletter-ul din dreapta.
  Si acum sa trecem in continuare la subiectul pentru care am hotarat sa scriu acest blog. Asadar iata in premiera pentru Controversa un alt artist care iata ca trece si pe aici si ne-a lasat cel mai nou single. Un artist ce cu siguranta ati mai auzit de el cu piese precum "Pana unde merg" in colaborare cu Sisu Tudor si Baboi, aceasta fiind prima sa piesa, urmata la putin timp de un alt single "Weekend" feat. George Hora. As ca da este vorba de Karie, artistul necunoscut de ieri, azi marele artist ce lanseaza hituri dupa hituri.
  Karie este astazi un artist complet si iata ca in colaborare cu Bibanu MixXL si MarkOne1 a lansat in urma cu cateva saptamani si in urma cu cateva minute pe YouTube un nou single oficial. Si prin intermediul urban.ro care ajuta la promovare am placerea sa vi-l prezint si aici in Controversa. Videoclipul piesei "Panaramele"este regizat de Dan Popescu (Bibanu MixXL) si Andrei Ursu (whoisrikk). 
  Bibanu: "Iar am filmat in Bucuresti si Brasov si iar a iesit bine. Piesa este pentru cei care nu au o viata si se baga in a ta. Stie toata lumea despre ce e vorba. Noi doar o spunem cu voce tare!"
Clipul este dinamic, se imbina perfect cu subiectul piesei si pune pe ganduri panaramele zilelor noastre:), prin expunerea mai multor modalitati nonconformiste de a le "trata". 
 Asa ca ce ziceti cum vi se pare piesa? Share, sa afle si prietenii tai, Like & Coment. 



Sursa: urban.ro

Comentarii