ControversaExclusiv: Oficial de la Adrian Tutu - Duduie

  Salutare internatiune si bun gasit la un nou blog Controversa. Pentru inceput o sa multumesc celor care sustineti acest blog simi dati curaj sa merg mai departe. Si mai departe daca vrei sa fi primi care afla noutatile din Controversa Aboneaza-te la Newsletter.
 Asadar in continuare o sa propun spre vizionare un clip proaspat aparut pe YouTube. Un videoclip destul de incendiar si placut. Foarte bine realizat. Asa ca dupa ce a castigat competitia "Romanii au Talent" pentru Adrian Tutu viata a intrat pe un alt drum, acela al marilor vedete. De atunci a trecut ceva timp si artistul nostru nu a stat degeaba, lansand piese noi, colaborari, intr-un cuvant a muncit. De aici iesind multe hituri ce deja se aud la majoritatea radiourilor din tara. 
Un tanar aspirant la o cariera in muzica hip-hop, care a devenit cunoscut in cadrul emisiunii `Romanii au talent ` difuzata de postul romanesc de televiziune Pro Tv. Adrian Tutu s-a nascut pe data de 11 martie 1992 la Bucuresti, iar la varsta de patru ani s-a mutat impreuna cu familia la Focsani. Pe cand avea 14 ani, Adrian Tutu si-a pierdut ambii parinti in mai putin de 12 luni, mama lui parasind aceasta lume cu o zi inainte de Craciun. In primul an dupa... Mai multe cititi in biografia personala a artistului. 
 Asa ca dupa hituri ca "Fac Ce Simt feat. DJ Wicked", "EA", "Un oareacare" sunt cateva piese cu care a tinut topurile radiourilor nationale, cu noul look, Tutu revine si in 2014 cu o noua piesa Hot. 
  Asa ca am placerea sa va ofer in premiera cel mai nou single Adrian Tutu - Duduie, un videoclip profesional si provocator. Ce ziceti? Like , Share si prietenilor si Comment daca v-a placut. 
Play!

Comentarii