ControversaFilm: Un Vlog serial impresionant

    Salutare si bun gasit la un nou blog Controversa. Multumiri celor ce apreciaza in continuare acest blog special altfel. Si va invit in continuare pentru a fi la primul care afla ce apare aici sa va Abonati la Newsletter-ul Controversa impreuna cu un share prietenilor pentru a afla ultima controversa, ar fi important pentru mine, va multumesc anticipat pentru gest.
 Asadar dupa introducere va propun mai jos si prin acest blog un Vlogger de la noi ce de curand a inceput un scurtmetraj serial de succes tinand cont ca este oarecum nou in bransa, cel putin pentru mine personal de cand am descoperit vlogul pe YouTube. Este inca un tanar ce cred ca merita mai mult fiindca are un talent mai special. Asa ca va invit sa ii dati SUBSCRIBE canalului sau de YouTube.
 Asa ca in urma cu ceva timp dupa un prim vlog, de succes pe un subiect interesant, prezentat si aici in controversa, a atras oarecum atentia si se pare ca a atraso destul de bine pentru ca iata ca astazi are ceva succes si cu aceasta ocazie ii transmit si de aici din Controversa mult succes, felicitari si in continuare cat mai multe vloguri la fel de placute si interesante. Controversa va fi mereu cu ochi pe acest vlog si voi incerca sa va prezint noutati. Si inainte pentru ca retelele de socializare sunt pline de astfel de mesaje, iata asadar si aici informatia care ii priveste pe toti tinerii. Se pare ca luni si marti veti ramane acasa pentru ca din ordinul sistemului s-a decis ca scolile sa fie inchise. Asa ca bucuria elevilor si a celor mici ca se bucura de zapada. Daca pana acum am avut parte de o vreme aproape de primavara in sfarsit iata si iarna mult asteptata. Asa ca bucurati-va de ea cu constienta. Sistemul va vegheaza cica. S-a vazut in neplacutul eveniment din Apuseni. Si noi platim.
  In continuare va las sa urmariti cel mai nou episod realizat "The Book From Hell 3" pe canalul RaulMario.

Comentarii