ControversaUnderground: MaSaO feat. Timmo - Zi de zi (piesa noua) + O Recomandare

  Salut si bun gasit la un alt blog aici in Controversa. Inainte de a incepe multumiri celor ce apreciaza acest blog si celor ce ma incurajeaza sa merg mai departe. Si ca o informatie in avampremiera asa va spun ca incepand cu aceasta postare o sa incep sa va mai recomand si altceva din ceea ce urmaresc eu personal si cu cine mai incerc sa fac colaborari.
  Asa ca Prima Recomandare mea este vorba de un canal deYouTube al unui Vlogger roman, un tanar ce de putin timp a inceput sa incarce video-uri pe YouTube cu continut chiar comic ce personal chiar ma amuza si imi face seara mai altfel. Asa ca o sa il recomand cu placere, click pe LINK d-atii o sansa, un Subscribe pentru ca merita. Asa e la inceput, toti plecam de jos, important sa mergem tot inainte indiferent de obstacole.
  In continuare am sa va propun un artist ce a mai trecut pe aici de curand si care cred ca v-a placut cu ce s-a prezentat. Un artist local din oras din zona aceia Underground. Pre multe de aceasta data nu o sa spun pentru ca ar insemna sa ma repet si cred ca va iesi plictisitor. Daca vreti sa cititi mai multe si modul cum a aparut aici pe acest blog, dupa ce ascultati piesa, dati CLICK
 Asadar  iata in continuare inca o piesa marca MaSaO. O piesa pot sa spun chiar reusita cu putine influiente e perfect. Iar prin prezenta lui Timmo un alt artist, a iesit o completare excelenta. Versuri bine asezate si exprimate, bravo si asteptam si un videoclip la piesa sa speram. De la Controversa mult succes. Si sa ascultam cum suna.



Asa ca daca aveti placerea un Like, Share & Coment si daca vreti sa fiti primul care afla ce mai postez Aboneaza-te la Newsletter.
  Va multumesc si Respect.

Comentarii