La multi ani 2014 + JustMarshal Prima Semnatura (Teaser)

  Salut internatiune si bine ne-am revazut si in 2014. La multi ani si sa aveti un an asa cum va doriti. Sanatate, pace si cate un pic de fericire, un pic de impliniri, un pic de bunastare si chiar din toate la un loc. Un an mai bun sa aveti din partea Controversa Cyros-News si sa fiti si mai curajosi in a comenta fiecare postare dupa acest blog. Asa ca daca vreti sa fiti la curent cu tot ce apare pe aici si in 2014, va invit sa va abonati la Newsletter-ul acestui blog. Nu stiu exact cum va iesi aceasta postare, sper sa se inteleaga ceva din ea, ca na e prima zi din an si cam vreau sa spun multe si o sa fie poate cam incoerenta cred, iar daca aveti placerea un share ar fi o fapta buna la inceput de an.
 Asadar in acest prim blog pe acest an o va propun o piesa in premiera si in exclusivitate pentru Controversa a unui artist underground.
   Ca prima noutate pe 2014, am placerea sa propun o piesa a unui artist rap ce in curand va avea lansarea oficiala. Asa ca prin amabilitatea "DementialRecords Romania " iata cel mai nou produs muzical JustMarshal - "Prima Semnatura" ce va avea lansarea oficiala pe 06 ianuarie 2014. Sa speram ca voi reusi sa va postez la timp acest produs oficial. O sa fie un produs la fel de perfect ca restul pieselor JustMarshal, directe si la subiect.
 Un album in lucru de circa 3 ani, de fiecare data nefinalizat din varii motive. Asa ca pe 6 ianuarie fiti pe faza. El contine 13 piese dintre care una este in colaborare cu Guvid. Masterul si Mix-ul realizate chiar de el, iat instrumentalul este realizat cu diferiti producatori, printre care ii remarcam pe Oskar Mike, Crysiss, Passion Gramatik. Produsul va fi disponibil momentan doar online pe dementialrecords.ro in format mp3.
  In asteptarea momentului iata mai jos teaser-ul acestui nou proiect. Enjoy!



Sursa: marphahiphop.tv

Comentarii