ControversaExclusiv: Run for Love de la ONE

   Salut tuturor si bun gasit la un nou blog ControversaExclusiv. Multumesc celor ce fac ca acest blog sa existe, pentru comentarii si pentru ca ma faceti astfel sa merg mai departe. Din pacate se pare ca celalalt blog din cauza inactivitatii a fost sters. Asa ca de acum o sa fiu mai prezent pe aici cu mai mult content si mai multe surprize sper. Daca vreti sa fiti primul care afla ce apare pe aici Nu uitati sa va Abonati la Newsletter.
 Si pentru ca pentru unii azi a fost o zi speciala ce pot sa le zic decat dragoste din plin in doi. Nu vreau sa credeti ca as avea ceva impotriva cu aceasta zi insa personal mi se pare ca aceasta nu ne apartine cred. Oare de ce nu am putea sa incepem sa ne cunoastem mai bine sarbatorile noastre autohtone, nu doar cele imprumutate. Da si acum vor veni uni sa zica ca putem in fiecare zi nu doar cand e sarbatoare, da e adevarat, insa atunci cand o facem de ce sa nu fim si romani. Oare de ce sa luam de la altii cand chiar aici in tara noastra avem poate sarbatori si evenimente mult mai placute. Si pe de o parte ar trebui sa ne simtim mandri pentru ca chiar la originea acestor sarbatori stam inca din cele mai vechi timpuri, de la daci pana in prezent.
 Dar sa lasam istoria pentru alte postari si sa trec asadar la subiectul pentru care acest blog a fost creat. Asa ca iata in continuare o formatie de tineri foarte talentati ce si-au creat o imagine, iar acum ridica o sala in picioare cand apar pe scena. Asadar dupa cum spun chiar ei pe siteul personal "Noi doi nu alergam dupa iubire. O primim unul de la altul, pur si simplu, in fiecare clipa, in fiecare minut din existenta noastra. Enjoy!" Trupa ONE, caci despre ea este vorba, si-au lansat intr-un cadru important, la o emisiune de maxima audienta, pe un canal important din Romania si sa nu uitam intr-o zi speciala, noul lor single oficial. "Run for Love" este o poveste de dragoste traita din suflet. Astazi se vad orele petrecute in studio, lectiile ce canto date de inegalabila Crina Mardare. Dupa cum afirma si pe blogul lor personal "Daca si voi ne veti spune ca n-am muncit degeaba si veti umple salile in turneul nostru de promovare… atunci vom aprinde un vis… si il vom aprinde impreuna." 
  Mai multe va las sa ii apreciati voi daca a meritat sau nu si cu un Like pagini oficiale de Facebook si un Share prietenilor, urmat de un comentariu tau mai jos. Enjoy!!

Comentarii