ControversaHistory: Dacii (Full movie) - E si Romania Ta

  Salutare si bun gasit la un nou blog Controversa. Multumiri celor ce apreciaza in continuare informatia Controversa. Si sper sa fiti din ce in ce mai multi. Pentru a fi primul care afla ultimele noutati, Aboneaza-te la Newsletter si esti la curent.
  Si pentru ca personal astazi ce am auzit chiar mi-a dat o speranta ca putem sa fim uniti. Si putem sa schimbam acest sistem. Trebuie sa ne unim si sa nu ii mai lasam sa ne ia tara. Asa ca am lansat incepand cu acest blog o campanie prin care va chem la unitate pentru Romania. Asadar daca aveti imagini surprinse in momentul cand ai fost nedreptasit de oricine din sistem, politisti corupti, agenti care iau mita si multe altele trimite-le pe adresa de email cyrosnews[at]gmail[dot]com. Urmareste acest blog si cyros-news.tk pentru ca meriti o Romanie a ta. Distribuie mai departe si arata ca iti pasa e tara ta. I-ati tricolorul si prietenii si iesiti in strada pentru Romania Ta. Arata ca esti roman adevarat.
 Si in continuare pentru ca nu o sa schimb destinatia initiala a acestui blog va propun mai jos un film impresionant, regizat si produs de regretatul Sergiu Nicolaiescu. Un film ce din pacate si nu pot sa inteleg de ce nu il difuzeaza nimeni pe tv. Am vazut o gramada de filme romanesti pe la toate posturile tv insa nimeni nu a difuzat urmatorul film, "Dacii". Oare de ce? Voi ce parere aveti? Parerea voastra mai jos in sectiunea coment. Like & share si prietenilor este important pentru mine si va multumesc anticipat pentru acest lucru. Fi alaturi de Romania Ta. Spune nu sistemului.
 Acum va doresc vizionare placuta.

Comentarii