ControversaSpecial: Un secret de succes + O recomandare de vlog distractiv

  Salut internatiune si bun gasit la un nou blog ControversaSpecial de aceasta data. Multumiri celor care apreciaza, iar daca vreti si mai mult lasati-mi un coment mai jos cu o propunere, intrebare sau orice sugestie si promit sa raspund in urmatorul blog, iar pentru a fi primul care afla Aboneaza-te la Newsletter.
 Si in continuare inainte de subiectul acestui blog va propun asa cum am promis in urma unei sugestii, o recomandare de vlog interesanta.
  Asadar va recomand placut un vlog al unui tanar talentat cu mari aspiratii si o cariera remarcabila pe viitor. Un Vlog ce iti face saptamana mai usoara si te face sa traiesti din plin viata. Prin diferite parodii, provocari mai nou dar si chestii serioase uneori te face sa redescoperi distractia in realitate nu numai pe retele de socializare. Iata asadar canalul sau oficial de YouTube unde puteti sa ii da-ti si un Subscribe. Asa ca din partea Controversa mult succes, spor la treaba si daca vezi aceasta postare ce ai zice de un scurt interviu live aici pe acest blog? Asadar iata mai jos si cel mai proaspat episod. Asta ca sa radem putin si cu siguranta o sa imi dati dreptate ca merita.Si acum dupa ce ne-am amuzat cu cel mai indraznet vlogger si amuzant, va propun ceva tot legat de muzica si anume cateva lucruri nestiute, tinute strict secret timp de 40 de ani de trupa fenomen a anilor '70, ABBA.
 Asadar in 1972, trupa ABBA îşi făcea apariţia pe scena Eurovision din Brighton cu piesa Waterloo şi îmbrăcaţi în costume scandaloase pentru acea vreme. Au avut succes fulminant, însă în 1982, trupa s-a destrămat. Artiştii au dezvăluit abia acum el mai bine păstrat secret al lor.
 ABBA a făcut ravagii în anii 70, când erau pe val, iar piesele lor erau hituri. Multe dintre melodiile lor sunt şi acum ascultate, semn că muzica bună nu se pierde niciodată.
 Apariţiile lor uimitoare au lăsat audienţa fără grai de fiecare dată, căci costumele de scenă erau foarte îndrăzneţe.
 V-aţi întrebat de ce se îmbrăcau aşa de excentric pentru acea vreme? Ei bine, membrii trupei ABBA au dezvăluit că ţinutele îi scuteau de multe taxe.

Soliştii s-au folosit de o lege suedeză care spune că proprietarii sunt scutiţi de taxe daca dovedesc că ţinutele nu sunt purtate zilnic. Informaţia a fost făcută publică recent, scrie Dailymail.co.uk.
  Trupa ABBA a fost unul dintre cele mai bune produse de export din Suedia, având hituri precum „Dancing Queen“ şi „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)“. Grupul a vândut aproximativ 370 de milioane de albume la nivel global, făcând cinste Suediei, alături de colegii de la Roxette, Ace of Base, Europe şi Kent.
Succesele enorme au fost și cauza destrămării grupului. După mulți ani de conviețuire, Benny și Frida se căsătoresc în 1978, pentru a divorța în februarie 1981, trei ani mai târziu. Celălalt cuplu, Björn și Agnetha, căsătoriți în 1972, divorțează în 1979. Unul dintre motive a fost ambiția solistică a fetelor. În primăvara anului 1978, formația a susținut o campanie promoțională în SUA, unde melodia Take a Chance on Me s-a clasat pe locul 3.
  A urmat lansarea celui de-al șaselea album, Voulez-Vous, ce conține melodiile I Have A Dream și Chiquitita. În toamna anului 1979, a aparut single-ul Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight). În aceeași perioadă a avut loc turneul din Canada, SUA. și Europa. Spre sfârșitul anului 1979 apare și compilația Greatest Hits - volumul 2, care devine un mare succes internațional. Turneul susținut în Japonia, în martie 1980, va fi pentru formația ABBA ultimul concert live.
 
În următoarea jumătate a anului va fi înregistrat următorul album al formației, Super Trouper, ce conține hitul The Winner Takes It All. Spre sfârșitul anului apare cel de-al optulea album, 'The Visitors, melodia One of us fiind considerată cel mai mare hit al albumului. Spre sfârșitul anului 1982, ABBA decide să ia o pauză, menționând că revenirea lor ar putea avea loc peste câțiva ani, ceea ce nu s-a întâmplat. Agnetha și Frida și-au încercat cariera solo, iar Benny și Bjorn s-au retras ca autori.
 
Pe parcursul anilor ce au urmat, din 1993 și până în 2002, au fost realizate mai multe compilaţii care s-au vândut foarte bine. ABBA a rămas un nume legendar al muzicii pop mondiale, înscris pe mai mult de 400 de milioane de discuri. Splendoarea melodică, perfecțiunea orchestrațiilor și carisma celor patru au fost componentele dominante ale rețetei uriașului succes.

În 2001, albumul The Definitive Collection a dominat din nou clasamentele lumii, iar cover-urile realizate de Erasure, Roxette, U2 sau Madonna reformulează mesajul celui mai popular grup suedez al anilor ’70, al cărui repertoriu se reeditează continu. Sursa: evz.ro

Comentarii