ControversaSpringHit: Mihai Toma - Flutaka ( In Premiera pe Controversa)

 
   Bun gasit la un nou blog Controversa. Iata asadar si a doua piesa a zilei propusa pentru ControversaSpringHit.
 Asadar iata in continuare o piesa in premiera aici in Controversa de la un artist ce tinde sa formeze un nou trend muzical cu piesa ce o puteti asculta si aici in premiera. Un tanar compozitor roman ce imbina arta traditionala cu electronicul. Mihai Toma s-a remarcat dupa ce piesa lui a ajuns pe una dintre cele mai cunoscute compilatii din lume, Buddha Bar conform urban.ro . 
 Cu un videoclip de inspiratie autohtona, piesa "Flutaka" este o poveste de dragost, ilustrind mitul Zburatorului si teme din folclorul romanesc, Mihai Toma reuseste sa combine fluierul, naiul sau taragotul cu sunete electronice, ambientale. un videoclip dupa parerea mea remarcabil, ce cu siguranta va da nastere la un alt stil in muzica romaneasca. Un inceput pentru viitoarele single-uri ce vor aparea. 
"Flutaka este o piesa inspirata de iubire, de iubirea fata de oameni si traditii, de nou si vechi. Ma bucur foarte mult sa va prezint si varianta de radio a acestei piese,sper sa va dea o energie buna" spune Mihai. 
Voi ce parere aveti de piesa? Share pentru a ajunge si in SpringHitsControversa, Like & coment. Si daca vreti sa aflati primul ce mai apare pe aici Aboneaza-te la Newsletter. 

Comentarii