ControversaUnderground: Exclusiv, MaSaO feat. Solo Klique feat. GeneralG - Prieteni falsi (Teaser)

  Salut prieteni si bun gasit in ControversaUnderground. Multumiri celor ce apreciaza ceea ce incerc sa fac pe aici si ce incerc sa promovez voluntar, doar pentru ca imi place ceea ce ascult si consider ca e frumos sa impartasesc si pe aceasta cale o placere. Poate nu ma ridic la nivelul marilor articole, insa in timp poate, daca ma sustineti in continuare.
 Gata cu intro si iata in continuare am placerea sa va propun spre ascultare, teaser-ul ce-i drept, unei viitoare piese de la tanarul Onestian MaSaO, careia tin sa ii multumesc pe aceasta cale pentru cuvintele de bine. Respect & Pace omule si multa bafta in continuare. Si poate in curand accepti invitatia la un scurt interviu aici in Controversa fie fata in fata.
 Asadar in urma cu cateva ore a fost lansat un teaser la viitoarea piesa de la MaSaO in feat. Solo Klique si GeneralG. Piesa, "Prieteni falsi"dupa parerea mea la fel de reusita si la obiect. In stilul caracteristic MaSaO transmite un mesaj destul de ferm si pe pozitie de fiecare data. o adevarata poveste despre "Prieteni Falsi"
 Asa ca felicitari si asteptam si piesa. Play!




Comentarii