ControversaUnderground: MaSaO feat. Solo Klique & GeneralG - Prieteni falsi (Oficial video)

  Salut internatiune si bun gasit la un nou blog ControversaUnderground. Inainte de a incepe vreau sa multumesc pentru sustinere, iar daca aveti placerea, pentru a fi la curent cu tot ce se intamla Abonati-va la Newsletter-ul acestui blog. Un blog ce isi propune sa proveze ultimele noutati din muzica, film si multe altele.
 Asadar iata in continuare, asa cum am promis in postarea precedenta, iata ca am revenit cu un nou articol special si in exclusivitate. Asa ca va propun spre vizionare si clipul oficial al ultimei piesa aparute "Prieteni falsi" Cu peste 700 de vizionari imediat ce a fost lansata pe YouTube. O piesa, dupa cum ziceam si in articolul precedent cu un puternic mesaj de intimidare si realist, caracteristic acestui stil de muzica. Destul de reusita dupa parerea mea ce merita sustinuta, apreciata si respect pentru ca reusesc sa transmita un mesaj celor ce inteleg si apreciaza acest stil de muzica.



Daca v-a placut noul videoclip de la MaSaO feat, Klique & GeneralG va invit sa dati un like si un Share si prietenilor. Va multumesc si pace.

Comentarii