Mesaj Special de 8 Martie + Recomandare Vlog

   Bun gasit la un nou blog Controversa. Multumiri celor ce imi fac cate o vizita si pentru ca este o zi speciala m-am gandit ca ar fi frumos sa creez si aici o postare pe masura evenimentului.
  Asadar Fie ca esti frumoasa ori mai altfel, fie ca esti blanda ori rea, ramai acelasi chip angelic care completeaza o dragoste in viata. Nu numai intr-o zi, ci fiecare minut tu, Femeia., fi mandra ca aduci un zambet in casa. La mlti ani femeie, mama, iubitoare. Multi ani cu fericire, spor si sanatate, de 8 Martie - Ziua internationala a femeii. Si daca gigantul Google a dedicat o pagina acestui eveniment, este si o onoare ca si Controversa sa celebreze acest moment.
  Si in continuare, dupa acest moment special, va propun, asa cum se cuvine conform acestei zile, un alt Vlogger de la noi, pasionata de creatie video de calitate ce iti uimeste de fiecare data privitorii. O tanara ce face totul din pasiune, cu placere si creativ. Pentru prima data aici in Controversa, Tequila1428, VideoBlog, din Craiova, Romania. cu peste 311.405 abonați, 19.581.816 vizionări, din 2012 a inceput sa adauge continut creativ, este un nume de rezonanta in lumea YouTube-ului Romanesc. Daca nu sunteti inca va invit sa-i dati un SUBSCRIBE canalului sau oficial Tequila1428 si cu siguranta nu veti regreta. Cu un continut placut si totodata si educativ. O reprezinta continutul video "Adevari si provocare" dar si cateva scurtmetraje destul de reusite.O inca tanara  mare artista in devenire ce cu siguranta va deveni o femeie de succes in viitor. zz
 Asadar in aceasta zi speciala dedicata exclusiv femeii v-am mai recomantat un Vlog cu care sa va delectati si pe care personal il urmaresc si imi place. Din partea Controversa mult succes, putere de munca si multa creativitate in continuare. 
 Daca v-a placut continutul acetui blog puteti da un like si un share prietenilor. Oricum va multumesc pentru vizita. 

Comentarii