ContoversaExclusiv: Smiley - Nemuritorii (Video Oficial)


 Salut internatiune si bun gasit la un nou blog ControversaExclusiv. Multumiri celor ce apreciaza si urmaresc acest blog si promit, sper sa nu dezamagesc. Inainte de a incepe o sa urez si eu multa bafta elevilor pentru inca aproximativ o luna si un pic de scoala. Ca tot e cea mai discutata zi dupa retelele de socializare. Dupa aglomeratia de urari de paste si poze cu cozonaci, oua rosii si drop care cred ca m-am saturat doar privindu-le, a urmat inceputul scolii. Acum care mai de care ba e bucuros ca incepe iar scoala, ba e plictisit deja. Fiecare cu parerea lui si acum intre noi fie vorba pe unii plictisiti poate ii inteleg ca la ce invata in clasele alea chiar merita sa faci ceva mai productiv. Nu ca as incuraja lipsa de la scoala, doar vreau sa mai tragem atentia sistemului ca trebuie facut ceva, fiindca viiitorul acestei se cam duce in jos in loc sa urce. Elevii din ziua de azi nu mai stiu nici sa faca sport, nici sa scrie, nici macar sa se distreze in fata blocului, cum era odata. Acum tehnologia sau cum zic multi evolutia i-a facut mai retrasi, lenesi si fara pic de vlaga. Pacat ca.
 Asadar dupa ce am facut o asa numita introducere la ce a mai fost zilele astea si ce s-a mai discutat intens o sa trec mai departe si va propun spre vizionare mai jos un nou videoclip, zic eu impresionant de la Smiley la ceamai noua piesa a sa, "Nemuritorii".
 Piesa "Nemuritori" este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE, care va avea premiera in cinematografe pe data de 9 mai a acestui an.
Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de către Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.
 
"Am scris această piesă cu gândul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel 'nemurirea' în memoria colectivă sau măcar în cercul lor de prieteni. Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina în curând examene, este despre vârsta la care cu totii credem că suntem nemuritori, sentiment care ar trebui să persiste toată viaţa", a declarat Smiley.
 Va las pe voi sa comentati mai multe despre aceasta piesa. Un Like si un Share m-ar ajuta mult, iar daca vreti sa aflati mai multe si primul tot ce apare pe acest blog, va invit sa va abonati la "Newsletter". 





Sursa: libertatea.ro

Comentarii