ControversaExclusiv: Katerina - Blackboard (Premiera in Romania)

  Bun gasit la un nou blog ControversaExclusiv. Multumiri celor ce apreciaza in continuare acest blog si inca odata imi cer scuze pentru lipsa mea dupa blog din motive de timp.
 Asadar mai departe, o continuu seria de piese si artisti noi si va propun incepand cu aceasta postare noi artisti, noi voci in premiera pe piata muzicala, impreuna cu noua colaborare a acestui blog cu una dintre cele mai noi case de discuri "Mango Records". Asa ca odata cu acest articol o sa incerc sa va propun spre auditie si vizionare cele mai noi single-uri de la artisti MangoRecords. Si vom incepe asadar cu primul artist international lansat de curand.
 Asadar dupa ce a lansat nume ca Red Blonde, Pitt Leffer, Bogdan Vladau, TWO, Piticu’ de la Simplu si alti artisti romani, iata ca a venit timpul ca Mango Records sa lanseze si primul artist strain. Este vorba de o rusoaica talentata si super sexy!
Nascuta pe 28 Mai 1987 in Rusia, Katerina se apuca de cantat la varsta de 8 ani. Dupa ce a studiat indelung muzica clasica si a luat lectii de canto pentru stilul pop si dance, tanara rusoaica realizeaza ca vrea sa devina o artista cunoscuta.
Avand o bogata experienta muzicala si un talent actoricesc, Katerinei  nu i-a fost deloc greu sa fie personajul principal din propriul videoclip.
Filmarile au avut loc in Bucuresti la Club-ul The One sub atenta indrumare a regizorului Anthony Icuagu, tinutele prezente in videoclip fiind create special pentru Katerina de catre designerul Zita Pop.
Piesa Blackboard in varianta ruseasca face deja furori in tara de origine a frumoasei Katerina.
“Proiectul Katerina este un vis devenit realitate, nascut din imensa mea pasiunea pentru muzica, prin munca grea si perseverenta. Sunt extrem de multumita sa lucrez cu cei din echipa Mango Records, fiind oameni extrem de talentati si cu o viziune muzicala fresh. Doresc sa le multumesc tuturor celor care ma sprijina in cariera pe care vreau sa o urmez, persoane fara de care proiectul Katerina nu ar exista in acest moment. La piesa Blackboard am colaborat cu HaHaHa Productions si Traore Mickael Amadou. Sunt foarte incantata de rezultatul final si sper ca piesa sa se regaseasca cat mai curand in playlistul radio-urilor si a Dj-ilor din cat mai multe tari” a declarant Katerina.
 Asa ca Play!



Comentarii