ControversaExclusiv: Tom Boxer feat. Isaia - don' t cry (Exclusiv single)

  Salutare internatiune si bun gasit la un nou blog Controversa. Scuze ca nu am mai postat dar am fost extrem de ocupat zilele acestea si nu am reusit sa va tin oarecum la curent cu noutati muzicale. Si de altfel a venit timpul bun si de treburi gospodaresti ca oricum trebuie facute si acestea. O sa ma revansez pe parcurs sper. Zilele urmatoare de exemplu, am in plan de organizat un mic spectacol in aer liber undeva in zona unde locuiesc si e posibil sa nu reusesc sa mai ajung si pe blog. O sa va tin la curent cu imagini de la eveniment sper. Bineinteles daca va tine si vremea cu noi. E posibil sa urmeze un altul de sarbatorile Pascale. voi reveni cu amanunte.
 Deocamdata in continuare va propun sa ascultati premiera muzicala despre care am promis. Asadar va propun o voce remarcabila noua in lumea muzicala. O piesa de altfel in prima auditie aici in Controversa si pe Radio Whisper Online.
  Isaia, pe numele real Isaia Diana, este o tanra ce i-a impresionat pe toti cei care au auzit-o cantand.
Datorita calitatilor vocale tanara artista se lanseaza in muzica printr-un feat cu Tom Boxer in colaborare cu Mango Records. Isaia a inceput sa cante la varsta de 5 ani si a terminat liceul de muzica din Galati continund studiul in actorie la Factultatea de teatru din Bucuresti.
“ Iubesc foarte mult tot ce tine de domeniul artistic, dat fiind faptul ca am inceput sa dansez de la varsta de 7 ani, am avut numeroase trupe de streetdance, trupe cu care am mers in turnee prin tara obtinand  numeroase locuri fruntase, atat la concursuri nationale, cat si internationale. Odata cu venirea in capitala, oportunitatile in dans si muzica nu au intarziat sa apara, am dansat cu diferiti artisti, iar in muzica, colaborarea alaturi de Tom Boxer a fost cea mai fructuoasa. In prezent sunt si Mc in Club Bellagio, imi doresc sa ma ocup numai de muzica, si desi poate parea cliseic, pentru mine nu sunt simple pasiuni, sunt viata si ce insemn ca om, deoarece altceva nu m-as vedea facand niciodata. Stilurile de muzica RnB , Pop, Hip hop ma reprezinta cel mai mult , si din cauza faptului ca am dansat pe aceste stiluri muzicale si influenta si-a spus cuvantul. Visul meu si ce imi doresc cel mai mult este sa ajung sa am o echipa in care muzica si dansul sa fie un fullpackage pe scena la cel mai inalt nivel, sa am un show diferit fata de ce se ofera in prezent in Romania” a declarat Isaia.
 Asa ca va invit sa ascultati piesa aici in exclusivitate doar pe Controversa si Radio Whisper partener oficial al Mango Records.

Comentarii