ControversaUnderground: McHh - Prin ochi unei femei (Oficial single) Hristos a Inviat

   Salut si bine v-am regasit la un nou blog aici in Controversa. Asa cum am zis in blogul precedent imi cer scuze ca postez asa rar,este din pricina timpului. Oricum va multumesc ca inca vizitati acest blog de fiecare data.
 Asa ca pentru ca azi e prima zi cand lumina patrunde in casele noastre si aici vorbesc de "lumina sfanta" i invierii. O lumina care ar trebui sa ne faca mai buni si mai ingaduitori. Sa fim daca se poate mai buni cu noi insine impartasint doar fericire si caldura, pentru a primi caldura fericirii ce se uita pe zi ce trece. Oferind dragoste, primesti dragoste si iubire. In sfanta zi de Paste sa lasam lumina sa intre in casele noastre. Sa fim noi fericiti.
 Hristos a inviat tuturor da si Christos a Inviat.
 Si mai departe va invit sa ascultati nu neaparat o piesa cu specific, insa o piesa a unui artist deja consacrat din zona underground. O piesa ce spune multe si transmite mult, un single ce oarecum are o legatura cu ceea ce am zis mai sus despre fericire.
 Asadar iata cel mai nou single Mchh - Prin ochi unei femei, o piesa cu un mesaj special. Ascultati-o si astept parerile voastre mai jos in comentarii.

Comentarii