ControversaExclusiv: Miruna Oprea ft. MaSaO - Sa zambesti (Videoclip official)

    Salutare si bun gasit la un nou blog aici in Controversa. E soare e frumos, e ploaie, e furtuna, toate facparte din anotimp, din natura. Dupa un inceput greu si asteptat iata ca a venit si soarele cel cu caldura aceia mare. Dar nu ne speriem, nu ne vaitam deoarece aveam nevoie si de el, asa cum avem de apa. Asa cum tot ce ni se-ntampla zilnic este pentru ca asa trebuie sa fie, asa si cu soarele trebuie sa apara fiinca e lumea lui acum, nu-i asa? Si daca e soare e si racoare asa cum ii sta bine unei veri. Uneori poate chiar prea mult si asa cum spuneam asa trebuie.
  Crede in tine, imparte fericire si zambeste. Traieste viata asa cum iti place, fi fericit.
 Asadar am placerea sa va recomand un artist de marca al Onesti-ului, o voce a strazii irepetabila, un om ce traieste prin muzica, iar muzicae viata sa. Iata ca dupa hituri ca "Prieteni falsi", "Nu sunt un fraier" revine cu un nou single si videoclip, poate printre cele mai reusite, "Sa zambesti" alaturi de o alta mare voce ce a dato Onestiul, Miruna Oprea, ce dupa o lunga pauza muzicala iata ca revine cu aceasta colaborare, care cred ca o va propulsa tot mai sus in topul preferintelor. Si astfel Controversa are certitudinea ca se potrivesc muzical destul de bine. Voce: Miruna Oprea si MaSaO ; muzica si text: MaSaO; video MaSaO.
“Dupa aproximativ un an de cand am facut piesa asta a venit timpu sa am o frumoasa colaborare cu Miruna. Multa munca, dar rezultatul vine la urma. Probabil cea mai frumoasa piesa a mea, sper sa va placa si voua cum imi place mie. PS: Nu uita sa zambesti!” A declarat artistul MaSaO pentru marphahiphop.tv. 
  Chiar daca a durat atat eu zic ca a meritat asteptarea. A iesit o piesa remarcabila, cu un mesaj extraordinar de placut, ce indeamna la fericire, zambete si incredere de sine. Printre cele mai reusite videoclipuri de pana in acum. Nu numai prin calitate dar si prin locurile si zona cu adevarat placuta si remarcabila, Cascada din Manastirea Casin. O zona pe care iata ca acum se confirma ceea ce in urma cu cateva postari incercam sa va descriu pe aici. 
 Asa ca din partea Controversa felicitari artistilor si la cat mai multe piese impreuna. Voi ce parere aveti? 
Vizionare placuta si Like, Share, Comment, m-ar ajuta foarte mult. Imparte fericire si nu uita Sa Zambesti
Pace


Comentarii