A venit toamna, incepe SuperBlog 2014

  Salutare si bun gasit din nou pe aici. Scuzati-mi lipsa mea dupa aici, este datorita timpului prea incarcat cu multe treburi. Multumiri celor ce apreciaza ceea ce mai scriu pe aici din cand in cand. In cel mai scurt timp sper sa termin de realizat o scurta poveste de viata reala a unei persoane ce merita tot respectul cuvenit, despre o campanie ce a innebunit internetul cu provocari care mai de care mai interesante, Mania IceBuketChallange atat pe retelele de socializare cat si pe YouTube. De fapt o dovada in plus ca putem fi si mai buni, solidari, mai darnici, cu semenii nostri. Mai multe voi devolta in curand sper.
 Pana atunci o sa imi mai incerc inca odata sansa in competitia care da ocazia bloggerilor sa mai iasa in fata putin cate putin. Si pentru ca in urma cu ceva timp Super-Blog a apreciat participarea mea, iata ca dupa o pauza de un sezon parca, revin in competitie cu aceleasi intentii, de participare nu neaparat pentru castig, ci din dorinta de a urca tot mai sus cu acest blog si de face in continuare tot mai multa experienta. Bineinteles si pentru a cunoaste alti bloggeri si blogurile lor, pentru a socializa.
 Asadar in acest sezon de Super-Blog 2014 o sa incerc daca se poate si imi este ingaduit cu doua bloguri acesta si inca unul cu alt profil de activitate www.manastireacasinonline.tk, un blog de promovare a unui obiectiv cu potential turistic remarcabil si nu numai. Asa ca pe aceasta cale fac totodata si o intrebare catre juriul acestei competitii care va studia acest blog, daca se poate sa particip cu inca un blog si astept un raspuns pe email.
 Pana atunci deocamdata, odata cu venirea toamnei iata ca reincep si inscrierile din 1 septembrie, pentru competitia anului, asa ca o sa imi fac inscrierea cu acest blog in SuperBlog 2014 editia de toamna cu numarul noua. Cu siguranta va fi o competitie in adevaratul sens al cuvantului asa ca nu ma astept la un loc cine stie ce, insa sper sa fie un pic mai sus ca la editia trecuta la care am participat. Daca editia de anul trecut de toamna am ratato iata ca de aceasta data sper sa ma incadrez si sa ma inscriu. Iar pentru cei interesati de participare iata si regulamentul competitiei.
Mult succes tuturor participantilor.
 Si daca nu deranjez prea mult un share acestei postari m-ar ajuta foarte mult si totodata va si multumesc anticipat de apreciere.

Comentarii

  1. Salut si bine ai revenit!

    Ne bucuram sa te avem din nou alaturi in SuperBlog si ne flateaza ca doresti sa participi chiar cu doua bloguri. Din pacate, conform regulamentului competitiei, "fiecare participant se poate înscrie în competiţie cu un singur blog." Insa, daca cel de-al doilea blog este cumva unul colectiv, se poate inscrie si participa altcineva din echipa.

    Multumim si iti dorim mult succes!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu