ControversaSpecial: Go fun yourself cu Toyota

  Salut prieteni si bun gasit la un nou blog aici pe Controversa. Multumiri celor ce viziteaza aceasta zona speciala si personala in egala masura. Multumiri Super-Blog ca imi dati posibilitatea sa imi exprim gandurile. Ce-i drept nu am postari regulate insa cand o fac incerc sa nu fiu prea plictisitor. Un blog mai altfel ca celelalte.
  Asadar astazi dupa ce m-am tot gandit zilele astea despre ce sa mai scriu. Asa ca cautand inspiratia, iata ca am descoperit ceva ce cred ca nu o sa plictisesc. O sa va propun o viziune cam ce inseamna Go Fun Yourself pentru mine.
Asa ca sa-i dam drumul distractiei la volanul unei masini ce te face sa te simti plin de viata, ca in animatiile asiatice. Inca de cand o vezi se trezeste brusc ”X-ul” din tine. Ce-i drept un cadou perfect pentru varsta majoratului.
 Noul AYGO de la Toyota uimeste si de aceasta data cu o unicitate interesanta din fata pana in spate. In fata ”X-ul” din grila si luminile de zi cu o tehnologie LED, iar la spate stopurile frumos conturate vin cu o continuare X, iti deschide pofta de spectacol, tu fiind acela care decizi pana unde vrei sa mergi cu distractia. Lasand imaginatia sa curga pot spune ca tocmai acel Go iti da startul prezent de altfel si in numele noului model de la Toyota. Noul AYGO vine asadar in cinci personalități: X, X-play, X-cite, X-clusiv și X-wave. Toate definiind o personalitate anume. Nu doar la exterior noul AYGO uimeste. La interior iti da posibilitate sa il personalizezi dupa stilul tau unic. La un sistem multimedia x-touch iti permite sa conectezi chiar si Smartphone-ul, cammera retrovizoare iti permite o manevrare mai usoara, iar daca nu ai timp sa il personalizezi poti alege unul din pachetele de interior si exterior. Poti schimba culoarea grilei, gurilor de ventilatie, consolei interioare sau poti folosi stickere pentru a evidentia portiunea inferioara a masinii. Totul creat pentru a te distra si a profita din plin de Go Fun Yourself. 
 La vârsta libertății maxime, a experiențelor și descoperirilor de tot felul, Aygo te poate ajuta să-ți pui planurile în mișcare.
 Eu sincer sa primesc un asemenea cadou cred ca l-as personaliza exact dupa caracterul meu un pic eXtravagant zic eu. Dupa parerea mea cred ca lui AYGO i se potriveste foarte bine culoarea rosie, X-ul cu negru, iar la interior as pune o muzica cat mai energica. 
 Dupa ce am facut o plimbare pe meleaguri autohtone ma simpt plin de energie si cu o placere de viata si distractie nemarginita. 
 Oricum a fost distracti in adevaratul sens al cuvantului la volanul noului AYGO 
 Sper ca v-am facut macar pentru cateva randuri sa gustati din distractia ce ti-o poate da AYGO. Am incercat sa sa nu copii  compus o imagine din cuvinte a ceea ce inseamna ”Go Fun Yourself” pentru mine, folosindu-ma si de descrierea articolului dupa Super-Blog. Daca am reusit sau nu depinde de cine va citi aceste randuri. Repetandu-ma pot spune ca aceasta competitie nu este neaparat pentru castig ci o placere personala de a-mi impartasi cateva randuri. 

Comentarii

  1. Am primit in vara anului 2012 cu ocazia unei tombole organizate de comunitatea de la http://www.loto49.ro o Toyota Aygo si pot spune ca este o masinuta ideala pentru o fata tanara de 23 de ani.
    Am folosit-o si sa merg la mare si sa merg zinlic la job, este perfecta pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu