ControversaUnderground: MaSaO Production Partea 1 (Romania a Votat)

  Salutare prieteni si bine v-am regasit aici in ControversaUnderground. Nu am mai postat nimic pentru ca am fost extrem de ocupat zilele acestea si obosit. Oricum va multumesc in continuare pentru ca ati ramas alaturi de acest blog. Cu siguranta in cel mai scurt timp daca o sa fiti din ce in ce mai activi in comentarii voi recompensa pe acela care este mai activ cu un premiu unic si original.
  Asadar in continuare am placerea sa va recomand ceva foarte placut de ascultat. O piesa ce exprima trairile unei vieti in spatele blocurilor, reprezentand strada. Locul unde se nasc povesti de viata impresionante, despre care poate voi vorbi in alte bloguri. Deocamdata aici va propun o prima piesa ”A venit timpul” interpretata de o voce strazi Ze. Inspirata din viata de zi cu zi a unui artist al Rap-ului romanesc.
Si incepand cu aceasta postare voi incerca sa va prezint o serie de videoclipuri de exceptie marca MaSaO, artistul Rap de rezonanta a Onesti-ului. Un om ce in totdeauna surprinde cu videoclipuri remarcabile. De aceea mi-am propus sa realizez aceastascurta incursiune prin creatiile artistului si cei cu care colaboreaza mai strans.
 Asadar primul pe lista aici este Ze cu Avenit timpul, o piesa regizata si produsa de MaSaO.



Si a doua propunere vine de aceasta data de la insusi artistul MaSaO, care ne propune cel mai nou videoclip de exceptie inspirat din acele zile fierbinti prin care tara a trecut in urma cu ceva ore. Un clip ce indemna romanii la unitate, solidaritate si dreptate. Un clip ce a demonstrat ca romanii pot fi uniti pentru tara, democratie si demnitate. Asadar ”Romania voteaza” este cel mai nou single creat ce in doar cateva zile a strans peste 10,000 de vizualizari pe YouTube,iar astazi iata dovada ca se poate.
 Din partea Controversa multe felicitari si bafta in continuare, la cat mai multe clipuri si piese de exceptie. Iar pe viitor poate acceptati si o invitatie la vorba pentru Controversa.
 Play, ascultati piesa si daca aveti placerea dati un like, share and coment sa vada si prietenii tai. M-ar ajuta foarte mult acest fapt. Pace



Urmeaza in curand partea 2

Comentarii