ControversaSpecial: Sarbatori fericite si eveniment local

   Buna tuturor si bine v-am gasit iarasi aici in Controversa. Multumiri celor ce ati ramas alaturi de acest blog. Multumiri SuperBlog ca ati acceptat inca odata participarea mea, multumiri acelora care inca mai cititi aceste cateva randuri, lasand deschisa lista discutiilor si in noul an ce in curand va veni sper cu si mai multe noutati. Imi doresc ca in 2015 sa realizez mult mai mult pe acest blog, mai mule proiecte se pregatesc sa fie aplicate in noul an. Asa ca, daca inca sunteti fideli consumatori de informatii dupa aici, as fi onorat daca ati distribui mai departe, iar eu va asigur ca nu am sa uit de voi.
  Iar ca o sinteza a acestui an, referitor la realizari aici pot spune, doar ca sunt multumit pentru inceput de ce am reinceput sa creez. Zic reinceput deoarece numele acestui blog era cu totul altul si dupa o rebrand-uire, o noua imagine, un nou stil, cred ca am reusit sa atrag atentia macar ca exist. Acest lucru voi continua si in 2015 cu un mai mare interes. Sper sa reusesc sa pun in practica macar jumatate din proiectele propuse pentru noul an, daca nu chiar toate. Sper ca impreuna cu celalalt blog/site manastireacasinonline.tk sa aduc si mai mult in atentie locuri de relaxare si aer proaspat unde puteti sa va petreceti timpul liber. Acesta fiind un prim proiect ce il voi continua in 2015, urmat de cel legat de ceea ce auziti pe acest blog, Radio Whisper . Un radio online tanar ce sper ca va creste si mai mult. bineinteles si cu ajutorul vostru, cei ce vor sa auda o muzica de calitate, show-uri interactive si multe altele. Asa ca sprijinind acest radio incurajati o echipa tanara sa mearga mai departe. Controversa va da aceasta oportunitate unica.
 Un alt proiect ce sper sa il realizez in 2015 consta in organizarea unui spectacol live undeva pe  meleagurile acestei zone descrise mai sus. Pe parcursul acestei postari veti mai descoperi si alte proiecte ce sper sa se intensifice si mai mult in noul an.
 Asadar dupa ce v-am prezentat cateva proiecte pentru noul an o sa mai retin atentia in continuare cu un eveniment ce a avut loc in urma cu cateva zile intr-o comuna invecinata. Un eveniment ce s-a prezentat a fi unul cariutabil cu invitati de marca din zona si orasul invecinat Onesti. Printre acestia se numara cunoscuta interpreta de muzica populara din zona Gabriela Comaneci, o voce a comunei Casin, caci despre aceasta zona vorbim, iar cel ce a deschis evenimentul a fost binecunoscutul artist de rap Ze, Mihai Zazu, pe numele sau real, interpretand doua piese remarcabile si de exceptie. Pacat de acustica salii in care a avut loc evenimentul. Dupa parerea mea cred ca se putea mai bine. si totodata iesea si un spectacol mult mai de calitate. Asa a fost ceva ce putea fi mai bun, macar datorita faptului ca era caritabil, ceva ce sa te faca sa donezi. Pacat de efortul organizatorilor fiindca s-a vazut ca s-au chinuit sa faca ceva placut. Personal am luat ceva imagini de acolo dar, cum am spus datorita sonorizarii nu merita si e pacat sa stricam imaginea unor artisti ce au fost prezenti. O sa va las mai jos o piesa a artistului Ze. Si poate o sa imi dati dreptate ca nu merita sa ii stricam imaginea acelui tanar ce vorbeste despre viata. O transpunere a realitatii in versuri, a vietii traite azi in Romania. Impreuna cu un alt mare artist al genului cred ca pot schimba ceva. Aceasta deoarece Controversa sprijima, incurajeaza astfel de muzica si va continua in 2015 din ce in ce mai mult. Si pe aceasta cale chiar lansez o invitatie pentru 2015 catre Mihai Zarzu la o scurta discutie. Acesta fiind un alt proiect ce va continua in noul an.



Trecand mai departe in prezentarea acestui eveniment, ce dupa parerea mea, pacat de cei ce au muncit pe scena, a fost unul cam nereusit dintr-un punct de vedere, Merita mult mai mult insistat pe partea de sonorizare. La partrea organizatorica a showului, felicitari organizatorilor, a iesit aproape perfect.
 Acum nu vreau sa se inteleaga ca as critica spectacolul ci doar imi spun o parere personala ce am observato din planul spectatorului venit sa asiste la un spectacol, chiar daca caritabil, insa asta trebuia sa fie luat mai mult in considerare. Va las mai jos un moment interesant si remarcabil din spectacol pentru a vedea cum a fost. Si inca odata felicitari tinerilor pentru sceneta.



Si cu asta cred ca am spus multe despre un spectacol ce a fost caritabil. Sper ca nu am jignit pe nimeni, iar daca da mi-am spus o parere personala.
 Va multumesc pentru lectura si sa aveti un 2015 asa cum va doriti, bineinteles daca aveti placerea puteti sa dati un Like, lasa comentariile mai jos si puteti distribui aceasta postare prietenilor.



Comentarii