ControversaUnderground: MaSaO Production Partea 2: dedik - tu stii

   Salutare si bine v-am regasit si in 2015, sper mai multi, dar tot odata si din partea mea cu mai multa activitate aici pe blog. Asa ca am intrat in noul an cu multe proiecte de realizat pe blog si in real life. Asa ca va invit sa ramaneti cu ochi pe acest blog fiindca am multe surprize. Si daca credeti ca merit o incurajare Like, share & coment, iar pentru aceasta va multumesc anticipat
 Asadar in continuare, dupa cum spune si titlul iata si partea a doua dintr-o, sper lunga serie de productii marca MSO Studio. Asadar cu respect pentru ceea ce iese din studioul MaSaO o sa va propun spre ascultare si partea a doua din aceasta serie. Si cu respect pentru acest gen de muzica si implicit pentru artistii care fac ca lucrurile sa fie spuse pe bune indiferent de obstacole. Chiar daca poate sunt prea mic in acest mediu, si aici cand spun mic nu ma refer la ani, ci la faptul ca imi dau cu parerea despre acest curent de inceput pentru orice artist din ziua de azi, sa-i spun asa, din muzica. Un gen de abordare a realitatii prezente ceva mai special si totodata mai real, mai aproape de omul de rand. Asta daca ne uitam la multitudinea de vedete ce au aparut si la muzica care circula. Chiar daca majoritatea melodiilor au totusi la baza acest gen, consider ca o parere personala ca s-a cam exagerat prea mult. Nu vreau sa las impresia ca as fi un conservator, un mare critic de muzica sau orice altceva, insa cred ce astazi datorita evolutiei muzicale a multitudinii de stiluri majoritatea artistilor au mult exagerat in privinta voci. Fiecare astazii isi schimba stilul in fiecare an, sezon ori anotimp. Si astfel au aparut artisti la care nu o sa fac nici o referire pentru ca se stie foarte bine. Repet nu sunt un expert in muzica, insa am ascultat si ascult si azi muzica asa cum era ea alta data. Asadar respect inca odata pentru cei care si dupa 15 - 20 de ani inca se tin in topuri.
 Si in continuare iata si propunerea mea, cu mult respect pentru ceea ce face si sustine MaSaO, iata asadar un alt artist sustinut de acest om deosebit, click daca vreti sa il sustineti cu un subscribe si sa fiti la curent pe viitor cu tot ce posteaza "dEdik" , ce scoate in premiera din studioul MSO o noua piesa cu mesaj despre lumea in care traim. O piesa ce iti spune ceva ce "Tu stii" ceea ce trebuie sa faci pentru tine si viitorul tau. "Tu stii ce e bine si ce e rau" Versuri despre realitate si prezent valabile pentru oricine si oricand. Mai multe va spune artistul. PaceUrmeaza in curand partea a treia.

Comentarii