ControversaFilm: de Oscar "Whiplash" (trailer Official)

 Sindicatul actorilor americani a anunțat, în cadrul celei de-a 21-a gale de premiere, actorii și producțiile cinematografice și de televiziune considerate cele mai bune din ultimul an. Marele premiu al serii – Cea mai bună distribuție – i-a revenit peliculei lui Alejandro Gonzalez Inarritu, Birdman, relatează Deadline.com. Unul dintre câștigătorii surpriză ai ediției a fost Eddie Redmayne, pentru întruchiparea lui Stephen Hawking din The Theory of Everything. Deloc surprinzătoare a fost însă alegerea lui Julianne Moore (Still Alice), drept Cea mai bună actriță în rol central. Pe partea de televiziune, serialele câștigătoare au fost Downton Abbey – Cea mai bună distribuție dintr-un serial dramă Filmul "Whiplash" este un muzical drama in regia lui Damien Chazelle, avand alaturi actori remarcabil precum J.K. Simmons si Miles Teller au adus in fata publicului o poveste impresionanta a unui tanar student aflat la inceput de drum. Andrew Neiman este un baterist de jazz, care, la 19 ani, visează să devină star, dar nu e sigur că acest vis i se va împlini. Obsedat de cariera (de scriitor) ratată a tatălui său, Andrew se ambiţionează să se ridice la nivelul elitei naţionale a muzicienilor proveniţi din Conservatorul de muzică. Într-o seară, Terence Fletcher, un dirijor renumit atât pentru talentul său pedagogic cât şi pentru metoda sa ciudată de predare, îl aude pe Andrew exersând la tobe. Aventuroasa experienta insa ii da schimba viata pentru totdeauna. Pregatit fiind de a face orice ii sta in putinta sa isi indeplineasca visul in ciuda excentricului sau profesor, Fletcher care nu-i spune mare lucru în seara aceea, el reuşeşte să trezească în Andrew ambiţia de a-şi atinge ţelul. Spre surprinderea lui Andrew, în ziua următoare, Fletcher solicită ca el să fie transferat în orchestra sa
  Salutare din nou aici pe blog. Multumiri celor ce apreciaza ceea ce incerc sa creez cu acest blog. Incerc in limita timplului sa postez informatii cat mai interesante si exclusive. Asa ca astazi o sa trecem si pe la cinema si o sa va recomand un film proaspat nominalizat de 5 ori la Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun film.
 Asadar in speranta ca v-am facut curiosi va las mai jos un trailer oficial al filmului si va las pe voi sa decideti daca a meritat oscarul. 




Continuarea maine cu un alt film. Asa ca ramaneti aproape de acest blog si ar fi o multumire pentru mine un Share prietenilor vostri, pareri si sugestii de subiecte mai jos in sectiunea coment.

Comentarii