ControversaSpecial: 8 martie - La multi ani

   Cu respect doamnelor, domnisoarelor si in special mamelor. La multi ani sarbatoritelor, ca despre ele va fi vorba in continuare. Sa ba bucurati de tot ce aveti.
  Asadar m-am decis ca acest blog sa il dedic acestei zile de 8 martie - Ziua internationala a femeilor si implicit a celei ce ti-a dat viata. Mult respect si din partea ControversaBlog.
Si pentru ca e o zi speciala iata pentru inceput o piesa cu dedicatie pentru mamele din lumea intreaga, iar mai apoi o piesa de si din dragoste pentru cei ce iubesc.  





Si dupa aceste melodii speciale cateva pareri personale despre aceasta zi. Asa ca, da si pentru mine este sa-i spun speciala ziua fiindca cea  are mi-a dat viata este alaturi, chiar daca uneori sunt mici contradictii, datorate vremurilor, trecatoare de altfel si cred normale intre generatii. Si ca tot veni vorba de generatii se pare ca 2015 a venit cumulte schimbari pe toate planurile. Sa speram ca vor fi benefice pentru noi toti. Se pare ca este anul generatiei peste 30 si asta nu face decat sa ma bucure facandu-ma mandru. Mandru ca pot sa gust din aceasta viata contribuind inca la un viitor promitator. Daca apartine-ti acestei generatii va invit mai jos in sectiunea de comentarii sa va lasati parerile despre ce vreti sa schimbati in aceasta tara. Sa fie aceasta si ca o prima provocare ce o lansez.
 Din punctul meu de vedere cred ca o femeie, in special mamele, trebuie sa fie pretuita in fiecare in primul rand pentru ca dau lumii noi suflete si ne dau viata, iar acelor femei carora nu le place postura de mama si isi lasa sufletele oriunde tin sa le transmit pe aceasta cale ca nu sunt deloc femei ci oameni fara pic de respect pentru ceea ce dau viata. Dar pentru ca e o zi speciala le spun doar multi ani si poate se vor trezi.
 In speranta ca a fost destul de interesant blogul va multumesc si inca odata La multi ani tuturor mamelor, femeilor din lume si nu uitati ca orice ar fi si orice am spune ramaneti datatoare de viata. 

Comentarii