ControversaSpecial: Parada Primaverii 2015

  Salutare blognatiune, bine v-am regasit cu o noua ControversaSpecial. Ca de obicei pentru inceput multumiri celor ce apreciaza acest blog atat noilor cat si celor mai fideli cititori de blog. Si pentru ca suntem in continuare intr-o saptamana a luminii, tuturor un an luminat cu realizari. Sa fiti fericiti cu voi si mai apoi cu cei din jur, sa oferiti din ceea ce vreti sa primiti.
 Asadar pentru ca am zis ca este un blog special iata ca in premiera si exclusivitate am placerea sa va anunt un eveniment national desfasurat simultan in mai multe orase din Romania. Printre acestea numarandu-se in premiera si Onesti, orasul meu de suflet si copilarie.
 Asa ca daca pentru Onesti este o premiera urmatorul eveniment, iata ca si pentru ”Asociatia Redescopera Istoria” este pentru prima data si sa speram ca va fi pentru eternitate, deoarece istoria sub toate formele sale si din toate privintele nu trebuie uitata, fiidca face parte dintr-un neam. Un pamant fara istorie este unul care nu exista. Pentru ca de ceva timp blogul Controversa si manastireacasinonline.tk sustine si va populariza acest lucru va ofer in continuare aceasta oportunitate de a descoperii impreuna secretele istoriei. 
 Reveniind la subiect asadar iata Retro Parada Primaverii 2015, un eveniment national desfasurat simulta in mai multe orase din tara, organizat de Retromobil Club România incepe sambata 18 aprilie 2015 sustinut in premiera de Asociatia Redescopera Istoria in acest an, prin bine cunoscuta de acum, cred, blogger-ita Alice Boboc si distribuit tot in exclusivitate de ControversaBlog cu speranta ca de acum poate vom colabora mai mult. 
  Mai multe despre orasele in care are loc evenimentul si orele de desfasurare le aflati aici 
Controversa va fi si ea acolo si voi reveni cu imagini de la eveniment. 


Comentarii