ControversaUnderground: Ze - Povestea noastra

 Salutare Urbanblognatiune si nu numai. Multumiri celor ce apreciaza ceea ce scriu pe aici si nu numai, de asemeni tot respectul pentru acestia. Toate acestea ma ambitioneaza sa scriu mai mult si mai des.
 Asadar in continuare va propun sa ascultati si sa va dati cu parerea despre urmatorul artist al Onesti-ului. Un tanar cu multe calitati, un suflet mare, mult talent si peste toate un om harnic. De altfel nu chiar nou aici in Controversa. El e cel care ceea ce promite si face. Asa cum albinele trudesc din greu, alergand continuu dupa acea materie prima, acel polen necesar pentru a cladi casa si a produce acel elixir, mierea, asa si el, ZE(Mihai Zarzu), alearga, strange, ofera cu multa caldura si pasiune tot ceea ce poate prin muzica. Traieste pentru muzica. El este Ze, un artist ce pune pe foaie ceea ce traieste prin muzica. Dupa piese ca ”Joc de copii”, E muzica”, ”Fac ce simpt” si multe altele ”A venit Timpul” sa afli o noua poveste de viata pe un text remarcabil si interpretata in cel mai original mod cu respect, incredere si curaj ”Povestea noastra” este noul single Ze, lansat in urma cu cateva ore pe canalul oficial de YouTube, unde va invit sa ii dati Subscribe. Realizata in studioul MSO Onesti, un alt om cu suflet mare ce traieste prin muzica.
Text: Ze
Mix/Master: MaSaO
 Asa ca auditie placuta si astept mai jos in sectiunea de comentarii ori pe pagina oficiala de Facebook aici Iar daca aveti placerea dati-i un share acestei postari sa afle cat mai multa lume, Ma ajuta si ma ambitioneaza sa scriu mai mult si mai des. Pace

Comentarii