CNS-Film: Furtuna Extrema (The Finest Hours) (Trailer 2016)

  Salutare blognatiune bun venit in casa Controversa. Va multumesc ca ati intrat in casa si ca sa fiu o gazda buna va poftesc inauntu. Pregatiti-va popcornul, fiindca astazi va invit la film. 
Asadar ControversaFilm va recomanda cel mai interesant film din 2016, un thriller exceptional, semnat Craig Gillespie(regie) in rolurile principale Chris Pine, Casey Affleck, Ben Foster. 
"Furtuna extrema (The Finest Hours)" este o poveste de prin 1952 pe 18 septembrie, atunci cand o furtuna uriasa a lovit New England, distrugand orase de-a lungul Coastei de Est, inclusiv un petrolier, T-2 pornit spre Boston. Acesta a fost rupt in doua la propriu cu peste 30 de marinari prinsi in interiorul pupei ce s-a scufundat rapid. Un inginer asistent Ray Sybert (Casey Affleck) preia rapid comanda echipajului care erau foarte speriati, inspirandule acestora sentimentul ca să lase deoparte diferențele dintre ei și să lucreze împreună pentru a supravieţui uneia dintre cele mai mari furtuni care a lovit vreodată Coasta de Est. 
 Asa ca va invit sa urmariti acest film din 29 ianuarie 2016 si in Romania, pentru ca merita. 
  Si daca ati ajuns pana aici va doresc vizionare placuta si nu uitati de share, like si comment, sa afle si prietenii tai. Ma ajuta foarte mult si ma incurajeaza, inseamna ca apreciati ceea ce fac si va respect pentru asta. Pace

Comentarii