CNS-Film: Zootropolis (Trailer)

   Bine ati venit in casa Controversa. Va multumesc pentru aprecieri si sustinere, inseamna mult pentru mine. Tot respectul meu pentru acestia. Si nu uitati sa distribuiti mai departe prietenilor si sa va abonati la acest blog pentru a fi printre primii care stie ce mai mai apare nou pe aici.
 Asadar pregatiti-va popcornul, fiindca o sa va recomand un alt film interesant. Asa ca daca esti fascinat de animatie, iata in continuare un film pe masura. Un film ce sper sa te captiveze la fel ca pe mine. Asa ca sa ne teleportam impreuna in lumea animalelor. "Zootropolis" este al 55-lea film de animatie produs de Walt Disney Pictures din 2016. Regia este semnata Byron Howard, Rich Moor si Jared Bush (co-regizor) Producator Clark Spencer, scenariul este opera lui Jared Bush, ii are ca actori principali pe Jason Bateman si Ginnifer Goodwin. O comedie-aventuroasa intr-un orasel al animalelor, Zotopia, in care întâlnim vulpoiul ce vorbește necontenit și foarte repede, și care este acuzat de o crimă pe care nu a comis-o. Cinstitul iepuraș Judy va face echipă cu Nick, după ce devin țintele unei conspirații. Astfel se descoperă că dușmanii naturali pot deveni uneori chiar prieteni. 
  Filmul va avea premiera pe 4 martie 2016 in SUA si Romania. Cu dublaj in limba romana. 
 Asa ca in prima luna de primavara, sa speram ca va fi si cald, va recomand sa faceti o iesire pana la cinema pentru a vedea ca lumea animalelor nu difera aproape de loc de cea a omlui. Si a realiza ca in fiecare dintre noi, este un animal. Dupa care reveniti aici in casa si lasati un comentariu cum a fost.
 Iata mai jos trailer-ul daca ai ajuns pana aici si in caz ca te-am facut curios.

Comentarii