CNS-Special: Eli - Ma intelegi

   Buna blognatiune si bine ati venit in casa Controversa. Locul unde va ofer informatii interesante, lansari de videoclipuri, filme, monden, interviuriCNS si multe altele. Va multumesc de vizita si as aprecia mult daca ati face distribui mai departe, ma ajuta mult si totodata ma incurajeaza sa merg mai departe. Si nu uitati sa va abonati la blog, pentru a fi primii care afla ce mai apare nou.
 Asadar daca ati ajuns pana aici, va propun sa vizionati cel mai nou videoclip Eli, rapper-ul din Timisoara ce ne surprinde de fiecare data cu piesele sale. E un adevarat artist al rimelor.
 Iata asadar primul sau single din 2016 "Ma intelegi". Este un videoclip de exceptie, cum nu prea mai vezi in Romania. O piesa cu un mesaj, ce arata una din cele mai dure si grave probleme din zile noastre, traficul de persoane. Realizat cu actori profesionisti ce joaca rolul vietii de zi cu zi a oricaruia dintre noi. O productie Voice Media
Regia: Sega 
Actori: Melanie Steeph , Albert Alex, George Ghidanac, Ana Maria Pandele, Andrei Talpoș
Instrumental: Marian Pârjol ( MaSaO
Si restul echipei de productie au redat o grava problema a omenirii. 
"Traficul de persoane este sclavia erei moderne in care unii oameni profita de pe urma controlului si exploatarii altora" 
 "Copii si femeile cad cel mai des prada traficantilor de carne vie, pe fondul exploatarilor sexuale" 
"Din totalul victimelor traficului uman, 12% sunt barbati, in timp ce 22% dintre acestea sunt copii, iar 66% sunt femei" sunt cateva citate din film. Aflati mai multe urmarind videoclipulde mai jos si lasati parerile voastre despre acest videoclip in sectiunea de comentarii. And Play!




Sursa: Voice Media

Comentarii