CNS-Special: Nane - 911 (Teaser)

   Salutare blognatiune si bine ati venit in casa virtuala Controversa. Va multumesc tuturor ca apreciati ceea ce incerc sa creez aici. Va respect, va asigur ca voi tine cont de sugestiile voastre si sfaturile tuturora. Mi-am propus ca in acest an sa fiu mai activ pe bloguri si sper ca impreuna sa interactionam tot mai mult. Asa ca, daca sunteti nou va invit sa va abonati la acest blog, fiindca ma incurajati sa merg mai departe.
 Asadar dupa scurta si obisnuita introducere in continuare o sa va propun spre auditie teaser-ul unui single ce va avea lansarea oficiala oficiala intr-o zi in care multi o considera ghinionista. Dupa ce in urma cu cateva postari va prezentam alti artisti ai genului rap, mai necunoscuti publicului, iata ca a venit timpul sa prezint prin amabilitatea celor de la OkapiSoundOfficial un mare "artist" al genului, Nane.
  Asa ca fiti pe faza miercuri 13 ianuarie 2016 fiindca Nane lanseaza cel mai nou videoclip. Al doilea single dupa albumul "Plecat de Acasa", "911". Un videoclip ce cu siguranta va avea un succes neasteptat.
 Mai multe in curand. Play

Comentarii