CNS-Underground: Eli - Ma intelegi (Teaser)

  Salutare, blognatiune si bine ati venit in casa Controversa. Locul unde incerc sa va ofer informatii proaspete, in exclusivitate, interviuriCNS, speciale din muzica, film, monden si multe altele. Va multumesc ca intrati in casa si as aprecia mai mult daca ati share-ui aceste postari, astfel pe langa ca ma ajuta, incurajandu-ma, oferiti posibilitatea sa afle si altii despre acest loc. Respect. Si nu uitati sa va abonati la acest blog, pentru a fi primii care afla tot ce postez.
 Asadar fiinca ati ajuns pana aici iata in continuare va propun un alt artist al rimelor, de aceasta data mai cunoscut de toti. Eli, maestrul rimelor, din Timisoara, dupa ce a compus mai multe hit-uri difuzate la radio si tv, a strangand milioane de vizionari pe internet. A sustinut numeroase concerte in tara si in strainatate, revine in forta din 21 ianuarie 2016 cu un nou single mult asteptat de fanii.
 Asa ca cu un mic ajutor din partea unui alt mare om, un alt Onestian celebru in zona, ce traieste prin muzica, se prezinta ca MaSaO, despre care v-am povestit in alte articole dupa acest blog, asadar cu sprijinul sau pentru care ii multumesc pe aceasta cale, teaser-ul celui mai nou videoclip Eli - Ma Intelegi. O piesa cu un mesaj destul de interesant din cate am observ, ce cu siguranta va prinde la public. O sa las mai jos la surse un link catre paginile de facebook. Voi reveni cu mai multe detalii.



Surse: MaSaO si Eli

Comentarii