CNSFilm: Ghostbusters Trailer oficial

 Salutare blognatiune si bine ati venit in casa ControversaFilm. Va multumesc ca ati ramas alaturi in casa, iar ca sa fim cat mai multi as fi recunoscator daca ati da zvon si prietenilor printr-un share & like.
 Asadar pregatiti-va popcornul, chipsurile si o racoritoare, pentru ca daca tot ati ajuns aici o sa va recomand un film de comedie/Sf. Va propun asadar o iesire la cinema pentru un film bun.
 "Vanatorii de Fantome" (GhostBusters), este un film american din 1984 științifico-fantastic comedie, cu un scenariu scris de Dan Aykroyd și Harold Ramis despre trei parapsihologi excentrici din New York City care vânează fantome. 
Filmul a fost lansat în Statele Unite pe 8 iunie 1984. Ca și în mai multe filme din acea perioadă, alături de Dan Aykroyd și Harold Ramis a jucat și actorul Bill Murray. Acest film a fost produs și regizat de Ivan Reitman și în rolurile principale au apărut Murray, Aykroyd, Ramis, Rick MoranisSigourney WeaverAnnie Potts și Ernie Hudson. A avut în Statele Unite un profit de 291.632.124 dolari, fiind pe locul 32 în clasamentul filmelor cu cele mai mari încasări din box office-ul american.
 Asa ca astazi in 2016 am placerea de a va face nerabdatori sa apara si in Romania, GhostBusters3, in regia lui Paul Feig, iar ca actori ii puteti urmari pe Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Chris Hemsworth Dan Aykroyd (characters), Katie Dippold 
 Intr-o lume in care totul e vandalizat, apar ei "Vanatorii de fantome". 
In speranta ca v-am facut destul de nerabdatori de cinema, aveti mai jos trailer-ul oficial 
  



Dar si Trailer-ul filmului GhostBusters3 din 15 iulie 2016 in Statele Unite

Comentarii