CNS-Special: Top7 Vloggeri romani

  Salutare blognatiune si bun venit in casa Controversa. Va multumesc tuturor pentru vizita, nu uitati sa ca pentru a fi la curent cu tot ceea ce postez trebuie sa va abonati chiar acolo in dreapta, iar acum va propun ceva ce cu siguranta
 Mentionez de la inceput ca acest top se bazeaza pe cateva preferinte personale in materie de vlogging. Daca si tu urmaresti urmatoarele 7 vloguri te rog sa imi lasi mai jos in sectiunea de comentarii varianta ta personala impreuna cu raspunsul la intrebarea de la finalul acestui blog. Personal urmaresc mult mai multe vloguri insa am ales cu greu 7 dintre ele.

 Asa ca pe locul 7  este Zmenta Show.
 Mihai este unul dintre cei mai controversati creatori de content dupa YouTube, din Romania, De ce? pentru ca are curajul sa le spuna oamenilor in fata tot ceea ce gandeste. Cu peste 542.738 de abonați Mihai Tataru, dar cunoscut ca Zmenta creeaza continut pentru YouTube de prin 2012 si ii place mult sa se plimbe. Pasionat de online de prin 2005, din 2010 ”cocheteaza” cu fotografia si marketing-ul. Pe langa toate iubeste muzica. Este un vlogger de succes cu multi fani dar si cam la fel de multi sunt si cei care il critica. La peste 542.738 de abonați deja are foarte multe fane. Creeaza continut destul de hazliu, dar dezbate si teme mai serioase. 


Pe locul 6 este Tequila. Pe numele sau Bianca Adam, este o vlogg-erita tanara si plina de viata. De la 14 ani se filmeaza si are foarte multi fani atat atat in mediul online cat si in offline. Face ceea ce ii place, traind din plin viata cu pasiune si distractie. Este din Craiova si brusc, a aparut pe YouTube ca o fată de 15 ani, cu părul tăiat destul de ciudat, căreia poate nu i-ai da nicio şansă când o vezi pe stradă. E de fapt o altă fată de 15 ani, doar că ea s-a pus în faţa camerei şi a decis să se filmeze. "50 de lucruri despre mine". Aşa s-a numit introducerea. Era filmată în camera ei şi a strâns peste 140,000 de vizualizări. Cu peste 622.566 de abonați si peste 75.001.715 vizionări 



Pe locul 5 este IlieVlog. Un vlogger de peste Prut, din Republica Moldova cu un talent remarcabil de a face oamenii sa rada. ”Nu mă interesează să fiu cel mai bogat om din cimitir. Pentru mine contează mai mult să mă duc la culcare seara și să pot spune că am facut ceva minunat.” asa cum spune chiar el despre sine. Cu peste 151.361 de abonați si peste 16.815.600 de vizionări  Ilie aduce inca o bucatica de veselie pe fata celor ce il urmaresc. 



Locul 4 este ocupat de trei tineri la fel de pasionati de YouTube si de muzica, in special de cover-uri. Creatiile lor sunt o combinatie de coveruri amuzante, tipologii si vlogging.
 Noaptea Târziu, este o trupă formată din 3 membri: Adrian Popescu (Cuza), Horațiu-Adrian Cuc (Cucu) și Emanuel Popescu (Emi). Chiar daca s-au apucat oarecum de curand, de prin 2014, au reusit deja sa stranga destui fani . Cu peste 377.982 de abonați si peste  107.750.858 de vizionări Noaptea Tarziu este o emisiune online de succes nu numai in randul tinerilor. 


Pe locul 3 este un show ceva mai serios cu multe mesaje pe care unii nu prea le inteleg. Friends Show este ”un videoblog simplu prezentat de un om simplu. Ne-am nascut sa ne traim viata, nu sa o supravietuim. Nu poti schimba lumea, dar te poti schimba tu si se vor schimba si cei din jurul tau...”
La peste 196.836 de abonați  si peste 7.923.608 vizionări pe YouTube este cel mai vizionat show dupa Doza de Has care din pacate nu am reusit sa o incadrez in top. 
 Levi Elekes este un tanar din Brasov ce poate oricand sa de-a o lectie tinerilor din ziua de azi si nu mai. A inceput pe YouTube prin 2011 si deja are destui fani, cat sa poata misca multe. O face din pasiune si placere. 



Pe locul 2 se afla din nou o vlogerita cu peste 84.372 de abonați si peste 4.713.194 de vizionări ce asa cum zice chiar ea ”Încerc să mă fac de râs ca să te fac să râzi.”  in fiecare marti si Vineri cu un Extra. Ea este Anne Marie de la Vlogul de Marti, ce de prin 2011 tot creeaza continut pentru YouTube si nu se va opri niciodata, pentru ca o face din pasiune si placere. Si-a propus si cu siguranta va reusi ca pana la sfarsitul anului sa ajunga la 100 000 de ”martieni” asa cum isi alinta abonatii pe canal. Face lucruri chiar destul de amuzante, uneori si serioase, sfaturi si multe alte lucruri care sa te faca sa te uiti non-stop. E o moldoveanca in ardeal. Daca vreti sa vedeti cum face o moldoveanca in ardeal urmariti-o si abonati-va la canalul ei de YouTube. Asa ca ce ziceti o ajutam. 


Si pe locul 1, este vlogul ”Zaiafet”
 Este un spectacol de cunoastere si descoperiri de alte lucruri interesante stiute sau nu de publicul larg mai tanar. Cu peste 47.567 de abonați si  peste 4.752.961 de vizionări 



 Si cam acesta a fost topul celor mai urmarite vloguri romanesti. Un top personal pe care te invit mai jos in comentarii sa il schimbi, in functie de preferinte. O sa va las mai jos si alte recomandari de vloguri ce nu au incaput in top.
Curiosity Land
Romercial
Atentie cad mere!
Cotofan
BroMania
Ch3stii
Doza IT
Doza de Has
 Si la final multumindu-va ca ati apreciat acest articol sper eu nu prea plictisitor, m-ar ajuta mult daca ati distribui si prietenilor.

Comentarii