Astro-CNS: Interpretari astro SKAT pentru saptamana 4-10 iulie

  Salutare controversilor si bine ati revenit in casa mea virtuala. Va poftesc in interior la cateva randuri sper eu interesante. Inca de la inceput am placerea de a va invita sa va abonati la acest blog, chiar acolo in dreapta, pentru a fi primii care afla si dau de veste mai departe, parerile Controversa blog. Pentru aceasta si nu numai, va multumesc cu respect.
  Asadar dupa o pauza cam lunga o sa reiau seria de postari realizata in colaborare cu astrologul de serviciu de aici din Controversa, Skat. Pareri astrologice de la un expert pasionat de aceasta stiinta relativa, care nu neaparat iti prezice viitorul, te face sa intelegi mai bine ceea ce inseamna astrele. Profunzimea cuvintelor si talentul de prezentare iti pune in miscare rotitele gandirii. Acest lucru il voi face si aici in Controversa prin scrierile Skat. Asa ca sa lasam expertii sa se destainuie, careia ii multumesc pe aceasta cale, de amabilitatea de a ma lasa sa va impartasesc si voua, controversistilor ceea ce vede in stele un astrolog.
"Saptamana 4-10 iulie incepe...cu-nceputul....cu faza de Luna Noua in Rac. Urmatoarele 2 saptamani vor sta sub acest complex de energii care se va resimti probabil in special in zona relatiilor cu parintii, cu copiii, cu amintirile si locurile natale,cu perioada tineretii si adolescentei,cu casa si familia noastra. Toate aceste probleme,unele mai vechi ,se repun in discutie, pentru ca solicita noi cai de abordare. Cheia perioadei nu va sta in complexele si invinovatirile noastre pentru ceea ce s-a petrecut deja,ci in cautarea de solutii creative,spirituale,intuitive care,desi nu rezolva problema favorabil acum,cu siguranta vor aduce un pas spre progres.
Toate planetele personale in semne de apa acum aduc o mare sensibilitate si un mare accent pe emotii. Ar trebui sa fim constienti de asta si sa cautam fanta prin care sa canalizam voit psihicul spre variante artistice si creative de exprimare. In caz contrar,"vom fierbe in suc propriu".Doresc sa mai atrag atentia asupra zilelor de joi si vineri,cu aspecte tensionate si chiar periculoase ,asupra carora unii nu vor avea putere de control si vor simti "ca le fuge pamantul de sub picioare". Grija la cuvinte,grija la calatorii,evitand reactiile de tip "pilot automat"!Nici finantele nu vor fi ocolite pentru ca vesti surprinzatoare legate de ele ne pot prinde pe picior gresit.Presiunea adusa de Pluto asupra Soarelui datator de viata s-ar putea sa afecteze sanatatea unor nativi,iar altii se vor trezi implicati in lupte de orgoliu,invidii,gelozii ori chiar in actiuni imorale facute in forta . Va sugerez ca intreaga saptamana sa nu raspundeti provocarilor, sa ocoliti oamenii dubiosi,sa va luati un moment de respiro inainte de a actiona sau chiar a dialoga!Calm,stapanire de sine si mare atentie la tot ce vine din exterior!" 
Asa ca si din partea Controversa va indemn la calm, toleranta si cumpatare. Sa fim oameni mai presus de toate. Daca credeti sau nu in astre stas in puterile voastre mentale sa intelegeti ceea ce am prezentat mai sus. 
 Si cu siguranta ati ajuns pana aici asa ca va multumesc incaodata de vizita, sper sa ramanen impreuna de acum, sa comunicam virtual pareri, sugestii si intrebari cat mai des posibil. Cu respect pe curand. Pace. 

P.S.: Mai multe pareri gasiti si pe blogul sau De Vorba Cu Astrele. Despre acest nume de scena aflati aici

Comentarii