Astro-CNS: Interpretari Astro Skat pentru saptamana 18-24 iulie

  Salutare controversilor si bine ati revenit in casa mea virtuala. Va poftesc in interior la cateva randuri sper eu interesante. Inca de la inceput am placerea de a va invita sa va abonati la acest blog, chiar acolo in dreapta, pentru a fi primii care afla si dau de veste mai departe, parerile Controversa blog. Pentru aceasta si nu numai, va multumesc cu respect.
  Asadar daca e luni, cu o mica intarziere datorate unor mici probleme, iata ca aici pe Controversa blog e timpul pentru noi interpretari astrologice din partea Astro SKAT pentru inca o saptamana, 18-24 iulie, Astrologul colaborator Skat, careia ii multumesc pe aceasta cale inca odata pentru acceptul de colaborare cu acest blog, asadar ne recomanda sa dam dovada de seriozitate, logica si disciplina. 
Saptamana vine cu bune si rele ..."niciodata bunul nu e bun pe deplin sau raul nu e rau definitiv doar perceptia si atitudinea noastra conteaza, caci oricum, totul e in schimbare". potrivit interpretarii Skat. care continua "...la urma-urmei se pare ca nici notiunea de timp n-ar mai exista in asentimentul omului de stiinta modern...
Asadar,perioada ce vine va avea planeta Saturn in prim plan,ori asta se rezuma la rabdare,explicatii in fata sefilor,ascultare de parinti,asumare de responsabilitati sau efort indelungat in urma caruia apar si rezultatele mai tarziu.
In comunicare trebuie sa dam dovada de seriozitate,logica si disciplina, oricate emotii ar aduce faza Lunii Pline. Nerabdarea de a finaliza ceva,iar prin asta, de a schimba lucrurile, preseaza ,dar nimic din ceea ce ne imaginam ca ar fi nu seamana cu evenimentele care ne asteapta,care tergiverseaza,chiar blocheaza...si multe se leaga de trecut.
Nu raspundeti provocarilor pe negandite si nu va bazati pe deplin nici pe fler ! E lipsa de informatii,e ceata si nebuloasa in jurul nostru, incat trebuie sa fim prudenti. Se discerne greu adevarul de falsitate,iar interlocutorii nu-s atat de deschisi pe cat am dori. Ar fi bine sa ne punem intrebari suplimentare in sinea noastra,atunci cand avem de facut o alegere importanta,fie ca-i vorba de relatii,cariera sau bani. Se pare ca adevarul iese la suprafata doar atunci cand, prin cercetare si investigare, se atinge miezul problemei,caci vor exista persoane care sa incerce sa manevreze si sa manipuleze emotional prin discurs si puterea cuvintelor." 

Asa ca sa fim destul de cumpatati cu noi insine fiindca astrele uneori ne mai indruma si pe drumul cel bun. Depinde de noi cum intelegem fiecare interpretare si cum actionam instinctiv.  "Sfarsitul saptamanii aglomereaza semnul Leului si creste orgoliul, mandria,dorinta de a conduce si de a fi regi in propria curte". Daca e de bine sau de rau, depinde de noi cum intelegem. 
Asadar daca ati ajuns pana aici, inseamna ca meritati sa va multumesc pentru vizita inca odata, iar in speranta ca veti mai reveni si o sa ramanen impreuna de acum, sa comunicam virtual pareri, sugestii si intrebari cat mai des posibil. Cu respect pe curand. Pace. 

Comentarii