CNS-Film: Primul articol pe 2017, 30 dintre cele mai fierbinti filme din 2017 + urari de an nou

 
  Salutare controversistilor si bine ati benit in casa Controversa. Un loc in care incerc sa va prezint ce mai e nou in muzica, film, monden si nu numai. Orice informatie de aici garantat este creatie personala, exceptie facand unele postari realizate in colaborare. Asa ca aboneaza-te sa fii primul care afla ce noutati mai postez si cand. As mai aprecia si daca ati distribui prietenilor orice articol din blog si bineinteles comentariile cu sugestii si pareri sunt oricand binevenite. 
   Asadar pentru ca acest articol a fost inceput in anul ce a trecut si din motive de indisponibilitate nu am reusit sa il public la timp, atunci, insa cred ca este oricand binevenit un upgrade se ce va urma sa se intample in anul ce abia a inceput. Asa ca la inceput de an va urez si din partea Controversa un 2017 cu bunastare, fericire, sanatate si impliniri pe toate planurile. Si nu uitati niciodata de lectura cartilor din biblioteci. Bineinteles nu trebui sa neglijam nici zona de online in care traim in zilele de astazi. Fiindca din statisticile anului ce tocmai s-a incheiat, am observat ca partea de blogging a cam scazut dramatic, am rugamintea sa nu ii uitam nici pe aceia care au inceput acest trande al evolutiei de socializare online, blogul. Asa ca pot spune ca in 2017 voi sustine moral, prin promovari si cine stie poate si fizic. Sunt asadar 30 de filme care dupa parerea mea mult asteptate, care cu siguranta vor umple salile de cinema. Sunt acele filme ce pun accentul mult pe actiune, sf si animatie. O sa incerc sa va spun pe langa cateva cuvinte despre film si data la care vor fi lansate oficial in cinema. Asa ca sa-i dam drumul. Dupa un an epic pentru film, se simpte ca un warm-up atunci cand te uiti la lunga lista de filme blockbuster deja pe calendarul de lansare in 2017. Niciodata nu e prea devreme sa fii incantat de ceea ce va urma sa fie. Asa ca iata mai jos o lista. 
- Sa incepem cu primul film: "Resident Evil-the final chapter" Dupa cinci ani de la Resident Evil-Retribution, Milla Jovovich se intoarce pentru a inchide Franciza SF de groaza, care a condus timp de mai bine de un deceniu cu 1 milion de $. Sa speram ca se va ridica tot la fel de sus, chiar daca trecerea in cea de a sasea serie este oarecum brusca, iar seria a fost preluata de regizorul Paul WS, care promite sa o ridice la nivelul asteptarilor. Va avea lansarea pe 27 ianuarie 2017.

- Al doilea film este: "John Wick-Capitolul 2" . Dupa ce a trecut in primul film, iubitorii de caini vor respira usurati, fiinca nu va mai aparea nici un caine sacrificat. Legendarul John Wick este fortat sa se retraga si se asociaza in prinderea unui asasin international, calatoriind pana la Roma impreuna cu echipa sa. Va avea lansarea pe 10 Februarie.

 - Urmatorul film "The Lego Batman Movie" Cu mult timp in urma ideea de film bazat pe era o prostie, insa pentru ca Lego filmul a adunat aproape 470 milioane de $ asa ca iata caramizile din plastic prind viata. Bruce Wayne nu numai ca va trebui sa infrunte crimele din Gotham City dar este si responsabil si de un copil adoptat.  Va avea lansarea pe 10 februarie.

- Filmul "The Great Wall" va avea lansarea pe 17 februarie si prezinta fantezia istorica a Marelui zid chinezesc. Avându-l în distribuție pe superstarul internațional Matt Damon, și la direcția artistică pe unul din cei mai speciali stiliști vizuali ai momentului, Zhang Yimou (Hero, House of Flying Daggers), Marele Zid, produs de Legendary, este povestea unor forțe de elită care se luptă cu bravură pentru soarta omenirii, într-unul din cele mai legendare locuri din lume. Marele Zid îi mai are în distribuție pe Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe și Andy Lau.

- Un alt film "Logan" Disponibil din 3 martie, il prezinta pe Hugh Jackman ce dupa ce a jucat in Wolverine,  iata-l intr-o noua aparitie la fel de plina de actiune, inspirata din "The X man". Filmul va cuprinde de altfel si revenirea lui Patrick Stewart  (profesorul X)

 - "Kong-Skull Island" va aparea pe 10 Martie. Gorila mare revine cu Kong: Skull Island. Aceasta calatorie din anii 70 aduce in fata spectatorilor cea mai mare versiune a personajului.

- "Beauty and the Beast" (Frumoasa si bestia) Inspirata din aceeasi poveste clasica, despre un print jucat de aceasta data de Dan Stevens, ce este blestemat de un aspect grotesc. Cu toate acestea el isi gaseste iubirea intr-o fecioara curata cu inima interpretata de Emma Watson ce este inchisa in castelul sau dupa ce tatal sau o ofera intr-o afacere de rezerva. Ca o multime de povestiri de epoca, este destul de intuneric, insa adaptarea Disney o face sa fie cu mai mult umor. Cu o distributie de exceptie a lui Ewan McGregor  si Sir Ian McKellen.

- "Power Rangers", este un alt film care a facut istorie in urma cu ceva ani. Multi poate il stiti. Un grup de liceeni cu superputeri se hotarasc sa salveze lumea. Vor reusi ei oare? Vom afla pe 24 Marti.

- "Ghost in the Shell" O poveste mult mai serioasa si emotionanta cu scene inspirate din Matrix si Lucy- the fifthen elemente. O lupta dintre un Cyborg politista si un hacker periculos. Disponibil in cinema din 31 Martie

-  Mai departe iata un film la fel de urmarit "The Fate of the Furious" o alternativa la Fast & Furious 8. In noua serie a francizei de lunga durata "Soarta Furios" il pune pe Van Diesel ademenit in lumea criminalitatii suferind chiar si tradari din partea celor mai apropiati de el. O femeie misterioasa in persoana lui Charlize Theron. Asculta cu atrentie si sub zgomotul motoarelor, puteti auzi casele de marcat din box-office. Disponibil din 14 Aprilie in cinema

- "Guardians of de Galaxy" este parte a doua dintr-o interpretare a unei benzi desenate. Un film cu un buget de 200 milioane $ si aproape 775 milioane $ in boxoffice mai tarziu, Guardians Galaxy ar putea deveni viitoare franciza stil "Avengers" pentru studio. Pentru ca nu am alte detalii va spun doar ca va fi disponibil in cinema se pare din 5 Mai

- "Alien-Covenant" este un viitor film științifico-fantastic a cărui premieră este programată pentru 19 Mai 2017. Filmările peliculei au inceput in februarie 2016 sub conducerea regizorului Ridley Scott. Fanii lui Prometeu vor fi placut surprinsi. "Legamant" ii aduce inapoi pe Michael Fassbender si Noomi Rapace pentru a arata ce se intampla dupa ce deturnezi o nava spatiala antica pentru a se aventura pe planeta natala a ingineriilor misterioase si a opri planurile lor pentru omenire.

- "Pirates of the Caribbean- Dead Men Tell No Tales" Pre-productie, in a cincea transa din "Piratii din Caraibe" a cam inceput cu stangul datorita intarzierilor de buget si altor dificultati. Cu toate acestea pentru o franciza cu incasari de aproape 4 milioane de dolari conteaza mult dezvoltarea pentru studio, iar Disney a fost alaturi in timp ce producatorul Jerry Bruckheimer a dirijat Piratii din Caraibe - Dead men Spune-No Tales la destinatie.

-  "Wander Woman" este urmatorul film pregatit sa apara pe 2 Iunie. Dupa ce a fost introdusa publicului in Batman vs. Robin": down of justice, Wonder Gal Gadot, "Femeia Minune" va primi o facilitate de sine statatoare proprie, care se zvoneste ca ar fi prima transa intr-o trilogie periodica ce va lua publicul din 1920 pana in prezent. Orice s-ar intampla in film este o victorie de mult timp pentru fanii benzii desenate care au asteptat ani ca razboinica amazonului sa obtina propria ei franciza pe marile ecrane.

- "World War Z 2" "Primul Razboi Mondial Z" s-a dovedit a fi un succes de divertisment dar si unul comercial, asta aducandu-l pe Brad Pitt, in noua serie, "World War Z 2" in lupta cu ciuma zombi. Un complot despre care va invit sa il descoperiti urmarind filmul. Tot ce va pot spune este ca regizorul Juan Antonio Bayona va face dintr-un scenariu de Steven Knight a carui varietate de productii include drama de sah "Pion Jertfa" si Bradley Cooper.  Lansarea va fi pe 9 Iunie.

- "Car 3" Asa ca turati motoarele copii fiindca Lighting McQueen este din nou in actiune la mare viteza in Disney-Pixar. Aventura 3D animata ce urmeaza evenimentele din Car 2006 si 2011 cu Car 2 ce urmareste calatoria lui McQueen de a prinde din urma noua generatie de speedsters si caracteristici alaturi de ceilalti sustinatori ai sai. Asa ca fiti pe faza la la lansare pe 16 Iunie.

- "Transformers: The Last Knight" In afara de Mark Wahlberg care este din nou o stea umana actuala serie, "The Last Knight" se pare ca vor arunca spectatorii intr-o calatorie in timp care include regele Arthur si un membru supleant din istorie in care nazisti ar castiga al doilea razboi mondial, plus o multime de actiune. Acesta da avea premiera pe 23 iunie.

- "Despicable Me 3" Crescand intr-o franciza impresionant de adaptabila pentru Universal. Detaliile sunt inca foarte schitate in ceea ce priveste cea de a treia serie dar putem presupune cu siguranta ca Steve Carell va fi din nou ca Gru nefast dar dragalas si stim ca va fi de lucru dintr-un scenariu de Paul Cinco si Ken Daurio care a colaborat la primele doua filme. Asadar fiti pe faza pe 30 iunie.

- "Spider-Man: Homecoming" In aceasta noua repornire Tom Holland Spidey gaseste rolul o buna ocazie pentru un film cu buget restrans. In aceasta serie Tony Stark joaca rolul tanarului Spider-man in lupta sa impotriva Vulture, jucat de insusi Birtman, Michael Keaton. Lansarea va fi pe 7 iulie

- "War for de Planet of the Apes" Dawn of the planet of the apes regizat de Matt Reeves revine pentru acest folow-up care preia de la scena finala a lui Dawn  o prefigurare sumbra a genetici dintre primate si populatia umana decimat de un virus simian al gripei. Reeves, care a rescris scenariul tine detaliile povesti in secret dar zice "Evenimentele descrise in Razboiul pentru Planeta Maimutelor vezi Cezar, atinge o stare mitica" Acesta poate insemna decat un lucru, melodii usor de retinut. Premiera pe 14 iulie

- "Dunkirk" Dupa un deceniu petrecut in SF si Taramuri fantastice scriitorul-regizor Christopher Nolan a pus talentele sale considerabile pentru a lucra la o drama istorica despre o lupta din al doilea Razboi Mondial. Dunkirk reuneste o serie de stele ale sale Dark Night si Inseption, Tom Harly si Cilian Murphy.Imagini din scena de deschidere legendara de la "Saveing Privat Ryan. Atentia lui Nolan la detalii cu privire la productie, inclusiv filmarea evenimentelor din viata reala care a inspirato. Va servi fara indoiala la povestea lui de eroism si supravietuire. Premiera pe 21 iulie.

- "The Dark Tower" Dintre toate adaptarile operelor scrise de Stephen King, "The Dark Tower" pare sa fie cel mai anticipat. Filmul SF de groaza occidental va urma prolific evenimentele din cartea lui King "Turnul intunecat" prezentant aventura apocaliptica a unui tanar de 11 ani pe nume Jack Chambers in timp ce descopera accidental dimensiunea Mid-World alaturandu-se impreuna cu Roland Deschain, interpretat de Idris Elba. Cei doi au pornit in cautarea "Turnului Intunecat inaintea Man in Black, interpretat de Matthew McConaughey poate opri Roland sa salveze dimensiunea sa de la distrugerea sigura. Premiera pe 28 iulie.

- "It" Adaptarea dupa mini seriea tv din 1991 de Stephen King, It a acumulat un cult si Tim Clovnul care terorizeaza un oras. Se lanseaza asadar pe 8 septembrie.

- "Blade Runner 2049" in regia lui Denis Villeneuve are cateva lucruri mari care merg pentru el, cel mai important este prezenta regizorului original, Blade Runner, Ridley Scott care produce stele ca Harrison Ford reluand rolul lui Rick Deckard. Ford s-a alatrat unui ansamblu rotunjit de Ryan Gosling, Robin Wright, Jared Leto,toti lucrand la un scenariu rescris de scriitorul Blade Runner, Hampton Fancher cu Michael Green. Detaliile povestii sunt un mister, iar daca rezultatul final poate sta in picioare alaturi de original evident ramane de vazut. Dar toate ingredientele sunt aici pentru un film impresionant. Doar tine-l departe pe Deckard de frigider. Din 6 octombrie in cinema.

- "Kingsman- The Golden Circle" Detaliile complotului sunt inca putin mai libere, se zvoneste ca Kingsman echipa de spionaj britanic va face echipa cu americanii dupa ce sediul lor ar fi fost distrus de un dusman letal. Dar cine are nevoie de un rezumat cand se intampla sub tine lucruri ciudate? Intoarcerea lui Taron Egerton, Mark Strong si Sophie Cookson sunt uniti intr-un ansamblu care include Channing Tatum, Halle Berry, Julianne Moore, Jeff Bridges si Elton John. Orice s-ar intampla in "Cercul de Aur" cu siguranta nu va fi plictisitor, asa ca va astept sa reveniti cu pareri dupa 6 octombrie cand va fi lansarea oficiala a filmului.

- "Friday the 13th Reboot" Intre 1980 si 1989 Slasher, masca de hochei, Jason Voorhees a produs tipete multe, chiar daca franciza a avut ceva probleme de finantare, incepand sa se legene intre statut si ridicol. Aceasta ultima revizie vine la aproape un deceniu dupa ultima repornire, in care a avut incasari de aproape 100 de milioane $ Acum sansele par a fi bune pentru un tip cu o masca de hochei care sperie copii. Vom vedea pe 13 octombrie cum stau lucrurile.

-"Saw:Legacy" Compozitorul Charlie Clouser a declarat pentru The Hollywood Reporter ca a opta serie a francizei "Saw" va fi o "reinventare" a seriei, oferind "o serie de materiale proaspete" care va stabili o noua poveste cu personaje noi care vor duce mai departe franciza. Asa ca asteptati-va la mult sange si marionete implicate in acte absolut dezgustatoare si infioratoare. Din 27 octombrie in cinema.

-"Thor: Ragnarok" In mitologia nordica Ragnork semnifica in principiu sfarsitul lumii si decesul zeilor. Asa ca este de la sine inteles ca pe baza titlului, Thor: Ragnarok va fi vorba de eroul inarmat cu un ciocan. Va reusi oare pe 3 Noiembrie sa uimeasca?

- "Justice League" Din 17 noiembrie in cinema regizorul Zack Snyder ne ofera cel de-al treilea film al sau in Univers DC. Echipa de supereroi Justice Leaguedin benzi desenate ThrowDown, cartea ar trebui sa se reuneasca Superman, Batman, Wonder Woman, oferind introduceri formale la Aquaman, Cyborg si versiunea de cinema la Flash. In timp ce nu avem inca nici o idee despre ce pericole va infrunta echipa.

-Si ultimul film pregatit de lansare in 2016 "Star Wars: Episode VIII" Despre el cred ca multi stiu. Asa ca o sa va spun doar ca va fi foarte scurt si va fi o continuare la Episode VII. Si cu siguranta va crea o noua linie de suveniruri. Asadar din 15 decembrie la cinema.

Comentarii