CNS-Special: Liniste si relaxare de aur

  Salutare controversistilor si nu numai. Bine v-am regasit la un nou ControversaBlog special. In acesta postare urmeaza sa va prezint din exterior asa cum il vad personal la o prima impresie.
 Dar inainte de toate va reamintesc sa va abonati la acest blog pentru a sti primii ceea ce urmeaza aici. Si va garantez ca urmeaza postari zilnice din ce in ce mai interesante. Iar pentru a afla cat mai multi de proiectele ControversaBlog un like si un Share cu #controversablog, ma ajuta foarte mult.
  Asadar sa trecem la subiect si sper ca am fost destul de inspirat cand am ales titlul acestei postari, facandu-va in de-ajuns de curiosi sa ajunge-ti aici. Si ca sa creasca curiozitateava spun doar ca in continuare o sa descoperim impreuna locuri care merita sa le faci o vizita ori sa te relaxezi in liniste in aceasta vara. Asa ca voi incerca sa va prezint o propunere de relaxare a timpului liber intr-o ambianta placuta si servicii ireprosabile.
 Asa ca iata cum poti ajunge aici, foarte simplu si usor. Situata undeva in Moldova, judetul Bacau, pe cunoscuta de acum Vale a Casinului. Cum poti sa ajungi aici? Ca sa ajungi aici e foarte simplu si usor. Tot ce trebuie sa faci e sa ajungi in orasul Onesti, de acolo cauti iesirea din oras catre Manastirea Casin. Si da, este o comuna, nu ceea ce ai crede ca este, Asta pentru ca am intalnit multi care nu stiu de ce Manastirea Casin. Afli mai multe si in linkul de mai jos. Asa ca e  destul de mare daca punem in calcul intreaga sa incarcatura istorica si de legenda cu un rol important in mitologie, aici amintim bineinteles de celebrul basm Miorita. Este locul de intalnire al celor trei ciobani din celebrul basm. Cu obiective turistice remarcabile precum "Obarsia Mioritei", este locul de intalnire marcat simbolic cu un semn remarcabil, Celebra "Masa a lui Voda" despre care se spune ca a poposit pe aceste meleaguri, Cascada Bucias, un loc in care apa se lasa de voie in cadere, formand o impresionanta cascada unica, poate, in Romania, ar mai fi binenteles biserica monument istoric, atestat, care a si dat numele acestei minunate comune, Manastirea Casin. Mai multe despre aceasta, va invit aici.
  Si dupa ce ai vizitat cate ceva din zona Manastirea Casin, trebuie sa faci si un popas.
Si unde altundeva decat la cel mai nou si modern loc din zona, "Pensiunea Golden". Vei fi primit cum se cuvine, ca un oaspete special intr-o atmosfera calda, ospitaliera, tipica locuitorilor comunei. Asa ca ai ocazia sa vizitezi cateva locuri unice in Romania, sa te relaxez, sa petreci clipe de neuitat sau poate chiar sa te distrezi impreuna cu prietenii ori familia, intr-un loc in care linistea si relaxarea sunt de aur.
  Intr-o era in care tehnologie este pe oriunde Pensiunea Golden vine cu un website foarte bine structurat, foarte simplu de folosit, cu informatii necesare asezate acolo unde este locul. Bineinteles nici pagina de facebook oficiala nu este de neglijat. Ea fiind de asemeni utila atunci cand ai nevoie de un sfat, despre cazare, restaurant, sau orice alta informatie. Link mai jos la final de postare.
 Asadar pensiunea ofera si cazare in cele 9 camere disponibile, cu pat dublu matrimonial si baie, celor care dupa o zi de drum, in care ai vizitat ori te-a prins noaptea pe drum si vrei sa te odihnesti intr-o atmosfera calda si prietenoasa.
  Tot la aceasta pensiune mai poti gasi si un restaurant cu o capacitate de 160 de locuri, o terasa de 60 de locuri si piscina cu o capacitate de 80 de locuri.
Ca si facilitati incluse avem tv, internet Wi-fi , frigider, parcare si supraveghere video.
 Pentru mine personal ca o prima parere, vazuta din exterior chiar m-a surprins placut ceea ce am vazut. Un personal de exceptie, deschis si mereu sa iti vina in ajutor. Depinde doar de tine cum il primesti. Asa ca intr-o asemenea atmosfera calda si prietenoasa, nu ai decat, sa te relaxezi. Si daca tot ati ajuns pana aici, eu zic ca merita sa si vizitezi zona si imprejurimile.
 Asadar cam asta a fost scurta prezentare vazuta din exterior, al acestei pensiune noi dupa Valea Casinului dintr-o zona pitoreasca precum Manastirea Casin. Pentru o prezentare din interior, ce sa zic, astept o invitatie din partea acestei, noi locatii, Pensiunea Golden, Manastirea Casin, Judetul Bacau si cu siguranta o sa ii fac si un review pentru a afla mai multe si despre calitatea serviciilor de acolo, aici pe blog. Sau o puteti vizita personal sa va convingeti singuri de serviciile oferite si poate mai apoi imi dati de stire mai jos in comentarii.

Asa aprecia un Like si un Share pe retelele sociale sa afle cat mai multa lume de aceste locuri minunate si totodata ma si ajuta mult personal. Pentru toate cu respect, va multumesc anticipat. Si cam asta a fost pentru moment pana la o noua postare, Pace.








Sursa:  Facebook : Pensiunea Golden
                           Controversa
                           Manastireacasinlive 

Comentarii