CNS-Special: Top 3 familii de vlogger #2

  Salutare controversistilor si bun gasit la un nou ControversaBlog. Pentru a fi primii care afla ceea ce apare aici va invit sa va abonati cu adresa voastra de email, e gratuit si imi aratati ca va place si ma incurajati pe mine sa continuu cu acest blog.
  Postez asa de rar din lipsa de timp.Dar asta cu siguranta, ca am mai spuso de mai multe ori. Asa ca va multumesc oricum pentru ca dati click si intrati in casa controversistilor. Cam asa m-am decis sa va  numesc pe voi cei care cititi acest blog si implicit acest loc, in care sper sa aveti o lectura placuta si neplictisitoare. As aprecia daca mi-ati lasa in sectiunea de comnentarii si parerea voastra despre ceea ce cititi pe aici. O sa tin sa mentionez inca de la inceput ca acest material reprezinta o creatie 100% personala si ca sunt parerile mele despre urmatorii vloggeri pe care i-am inclus in acest top. Vreau sa scriu despre cei trei prin prisma unui simplu abonat la canalele lor in afara de cateva date de prezentare, pe care cu siguranta m-am documentat. In continuare o mica paranteza scurta despre ce va urma in noul an.
  Cu siguranta cred ca acesta va fi si ultimul articol pe acest an dupa blog si probabil si ultimul din aceasta platforma. Asa ca nu o sa mai promit nimic pentru 2018, vreau doar sa va multumesc ca ati fost prezenti sau nu pe acest blog, daca ati apreciat sau nu ceea ce am incercat sa creez, daca a meritat sau nu, sa veniti in aceasta "casa a controversistilor", poate am fost prea nesmnificativ, iar postarile au fost prea plictisitoare, oricum ar fi multumesc. Sa va aduca noul an mult mai multe realizari, impliniri si tot ce ati inceput in 2017 sa se materializeze in 2018. Si nu uitati respectati-va pe voi fiindca asta e cel mai important, restul vor veni de la sine.
 Asadar am incheiat paranteza si sa trec la scopul initial al acestei postari. Asa ca iata mai intai cateva randuri despre acest fenomen, daca ii pot spune asa, numit vlogging, ce de cativa ani incepe sa ia amploare tot mai mult, incercand cred cu succes sa ia locul tv-ului traditional. In acest sens si in ritmul in care se dezvolta cred ca o sa si reuseasca. Asta pentru ca romanilor le place mondenul, sa stie orice despre oricine. Romanii comparativ cu alte popoare nu apreciaza acel continut video care poate te ajuta sa intelegi unele lucruri mai bine sau anumite idei creative, facute de altii. La noi exista acea conceptie cum ca, de ce sa stie toata lumea cum am facut un lucru, ce imbunatatiri pot aduce celui lucru, cum e mai simplu de realizat, ideile creative, noi doar stim sa criticam neconstructiv dandu-ne buni meseriasi in orice, iar cand vine vorba sa facem ceva ne rezumam la ceea ce am spus mai inainte. Si aici ma refer la momentul cand un om incearca sa realizeze un lucru, sa experimenteze chestii. La noi nu o sa gasesti sfaturi constructive, ci doar critica si oameni care nu vor ca "secretul lor" sa il stie oricine. Cu exceptia catorva, care inca incearca sa intre pe aceasta nisa, nu o sa gasesti pe YouTube-ul romanesc idei cum sa faci, sfaturi utile, despre lucruri creative. Romanul are impamantenit in el ideea ca nu trebuie sa stie toata lumea cum a facut el acel lucru fiindca daca ii ia painea de la gura. Si aici ma refer la acele sfaturi de profesionist care cu siguranta l-ar ajuta pe cel care incearca ceva nou, ceva creativ, inovator. Cica nu ar mai avea marile corporatii de unde sa ia bani. La noi nu se vrea incurajarea ideilor creative, inovatoare a micilor intreprinzatori ori a celor ce incearca lucruri noi.
 In Romania YouTube-ul este doar pentru copii. Chiar intr-o statistica citisem ca media de varsta la vizionat continut video este intre 3 si 25 de ani. Si aici ma refer la acel continut specific de monden, videoclipuri muzicale ori cancan. Iar pe partea de How made things... e mult, mult mai scazuta vizita. Asta pentru ca nu exista continut de ajuns pe aceasta nisa. Iar cei care incearca sa intre se lovesc de mult hate si cu siguranta este dezamagitor si descurajant. Chiar si asa si nisa prezentata mai sus incep sa apara cazuri de dezamagire si descurajare de a se la sa de YouTube. Nu o sa le amintesc aici fiindca se stie si totodata nu e specificul acestui articol momentan. Daca credeti ca nu am dreptate va invit in sectiunea de comentarii sa ma contraziceti. Cu siguranta vor fi multi cu critica dar o accept fiindca nici eu nu sunt perfect.
 Dar de ajuns cu aceste dezamagiri legate continutul de pe Youtube-ul romanesc. O sa precizez de la inceput incaodata ca acest top e bazat pe ceea ce mai urmaresc personal pe YouTube din nisa mai sus mentionata. Bineinteles sunt mai multi youtuberi romani pe care ii umaresc insa in acest articol ma voi axa doar pe acel tip de creatori de continut despre care am scris in titlu. Repet. e posibil sa fie mai multi pe tema asta, insa eu o sa ma refer doar la trei dintre ei. Asa ca nu e nici o sponsorizare din partea lor sau alte chestiii, ci doar este o parere personala la ceea ce mai urmaresc eu pe YouTube si mi se pare placut si inspirational.
 Asadar o sa incep cu locul 1, care este si primul care a inceput acest gen de video prin care isi prezinta public viata personala, atat cat vrea. Cu un curaj enorm a inceput de la a posta video dupa scuter in trafic si a urmat ceea ce astazi este Adrian POV, ceea ce vine de la "Poin Of View" Pe numele sau real Adrian Popescu, canalul sau este unul in prezent dedicat ficei sale Eva pe care nu ezita sa o surprinda atunci cand face cate ceva pentru prima data in viata ei. Inca de cand a venit pe lume, acesta imortalizat momentul intr-un video spectaculos de placut. Chiar daca esti nou sau vechi abonat te atrage video-urile sale prin modul sau personal de prezentare. Decand a venit pe lume fica sa, Eva, chiar el spune ca cace aceste video pentru ea. ca atunci cand va creste sa aiba la ce se uita si totodata sunt si o buna amintire a momentului cand a facut primii pasi in viata. Nascut pe 2 iulie 1987, asadar inca un rac familist, tocmai de la malul marii, din Constanta, prin canalul sau de YouTube, Adrian Pov va prezinta inca din 2015 de cand a luat nastere canalul sau video-uri ce strang peste 80 milioane de vizualizari, iar dupa ce Eva a venit si in viata sa alaturi de Ella, sotia sa, face si daily vlogguri  prezentand modul de viata al unei familii in 2017. Adunand asadar peste 320 de adonati  "Povarasi" cu ii numeste el, bineinteles o din ce in ce mai mare comunitate de urmaritori. Un fapt concret ultimul sau video, la momentul cand este scris acest articol la doar 30 de minute de la postareea lui are in jur la 4200 de vizualizari. E un simplu, dar muncit cu siguranta, clip de Craciun cu urari. Asta ca sa va faceti o idee de cat de, repede poti creste pe YouTube chiar daca ai o comunitate relativ mica. Asta pentru ca este pe aceasta nisa despre care va vorbeam mai sus. Potrivit SociaBlade.com acesta face in jur la 150 de abonati pe zi si peste 80 de milioane de vizualizari. Alte raspunsuri la intrebari le gasiti chiar la el pe canal unde va invit sa ii dati un SUBSCRIBE pentru ca merita. 
 Asadar si din partea ControversaBlog mult succes, bafta, multa sanatate ingerasului de fetita scumpa Eva, cat si intregii familii in continuare, sa ramai la fel de dedicat in toti anii ce vor urma.


  In continuare pe locul 2, se afla un vlogger ceva mai mic dar la fel de ambitios din aceiasi nisa de daily vloggeri, dar de aceasta data in crestere. Tot la fel a inceput cu un altfel de continut decat este in prezent. Un iubitor al sportului in principal, parkour in special. Original din Tecuci, asadar un moldovean, practicant de parkour si freerunning incepand cu anul 2008. Vlogger pe YouTube si antrenor de tenis. Acesta este Bogdan Hriscu, un pasionat de sport in principal, un vlogger si de putin timp si un tatic remarcabil de baiatel minunat. El impreuna cu sotia sa Sabina si Nicolas, cel mai tanar si activ membru al familiei fac ca cei 332 de abonati sa se simpta relaxati atunci cand privesc video-urile sale. Video-uri facute cu pasiune si cu placere pentru a arata si altora ca se poate trai decent si la casa. Chiar personal sustin acest fapt. Conform socialblade Bogdan Hriscu face cam in medie in jur de 60 milioane de vizualizari pe clip si in jur de 20 de abonati pe zi, ceea ce e relativ bine pentru un youtuber de marimea sa. Cam acesta e si o medie minima a abonatilor pe YouTube in Romania. Pentru continutul care il produce eu zic ca este excelent. Personal ii apreciez munca si il respect. Asa ca micutului Nicolas ii transmit pe aceasta cale multa sanatate si fericire sa isi respecte parintii fiindca are o familie minunata si dedicata. Iar pentru noul an multa bafta si cat mai mult continut video. Din partea ControversaBlog bafta in continuare. Daca vreti sa va convingeti de ceea ce am spus va invit cu drag sa ii dati un SUBSCRIBE canalului sau.


 Iar pe locul 3 dar nu cel din urma este un alt viitor tatic, de aceasta data. Este un pasionat de bicicleta. stie orice despre tot ceeea ce inseamna miscare libera. Un om care daca ii ceri ajutorul mereu va fi acolo sa te ajute. Pe canalul sau pe langa review-uri de biciclete si alte accesorii poti vedea si modul real in care se circula prin Bucuresti. Numeroase fapte in trafic reale asa exact atunci cand sau intamplat. Pe langa toate acestea Marius de la BucharestBikeTraffic este si un foarte bun videographer. Dupa cum bine stiti si el este unul din aceea care pentru ca incearca sa aduca altceva in aceasta nisa a YouTube-ului romanesc a fost foarte mult hate-uit, drept dovada ca si-a sters propriul canal. Dar asta nu l-a inpiedicat sa si-l redeschida pe cel pe care este in prezent si sper ca va ramane mult timp de acum inainte. De cand si-a redeschis canalul a adunat intr-un timp relativ rapid peste 94 de mii de abonati la fel de pasionati ca el o comunitate ce continua sa creasca, iar potrivit Socialblade are in medie 90 de abonati pe zi aproape 7 milioane de vizualizari pe canal. Asa ca continua sa promoveze mersul pe bicicleta ca un stil de viata sanatos. Fapt ce iti permite sa si socializezi altfel.
Asa ca sa speram ca, atunci cand sotia ta Giorgiana va veni pe lume cu micutul sa continuati impreuna toti trei.
Update: Si pentru ca in momentul cand am scris acest articol inca nu vazusem clipul pe care v-il las mai jos pot spune cat se poate de sincer ca nu am stiut ca cel mic deja venise pe lume asa ca felicitari Marius sa fie sanatos, sa va aduca numai bucurii si sa speram ca o sa il vedem mai des in video-urile tale.
 Asadar daca vreti sa il incurajati va invit sa ii dati SUBSCRIBE canalului sau. Din partea ControversaBlog mult succes si bafta mai departe la cat mai multe video.


   Si cam acesta a fost si top 3 familii de vlogger. Daca v-a placut sau nu va las pe voi sa imi spuneti mai jos in comentarii ori pe Facebook. Asa aprecia si mai mult daca ati si distribui acest articol prietenilor.
  Asa ca pana la o noua postare va doresc un an nou cu fericire, sanatate, pace si cat mai multe realizari in anul ce bate la usa. La multi ani 2018! Pe curand, sper.

Comentarii