Ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusețe

  Salutare controversisti si nu numai. Astazi inca un blog special aici pe Controversa Blog. Va fi ceva mai natural, mai revigorantsi catifelat. Si fiindca tot incerc din ce in ce mai mult sa utilizez produse made in Romania si bineinteles incerc sa le si promovez, m-am gandit ca ar fi interesant daca as impartasi si aici cateva randuri despre produsele romanesti, destul de putin  recomandate doritorilor din orice domeniu. Importam mult prea mult, in loc sa distribuim predominant produsele noastre autohtone. Pe langa asta ele nici nu sunt promovate in deajuns de mult pe orice cale pentru a fi cunoscute. Si in acelasi nota cu postarea precedenta, continu sa va ofer o prezentare a Vaii Casinului. De acesta data o sa cunoasteti un oras cee a fost odata tanar, cladit pentru a sustine zona industriala din preajma sa. Era o remarcabila zona petroliera, un producator unic de cauciuc sintetic si multe alte domenii industriale. Construit ca Municipiul Ghe. Gheorghiu Dej, nume dat dupa un fost conducator comunist, azi Onesti si Platforma petrochimica Borzesti, trebuia sa fie cel mai activ oras din Romania, insa azi e aproape mort. Asadar pentru a fi primii care afla ce mai postez pe aici aveti in dreapta un loc in care va puteti abona la newsletterul ControversaBlog. De asemeni ma ajuta mult si un Like si un share postarilor din blog, asa ca ABONATI-VA. Si acum sa continuam.
 Multe fabrici cu traditie aproape ca au disparut sau sunt lasate in paragina. Personal pot spune ca locuiesc intr-o zona tanara pe atunci cu potential industrial imens. Un oras cladit pentru a deservi zonei industriale. Un oras tanar atunci, acum imbatranit prematur, intr-un continuu declin pe toate planurile. Si mergand mai departe, o alta fabrica Romaneasca era, Fabrica de cărămizi din Ciurea din Iași a fost construită la inițiativa directorului general al Căilor Ferate Române, Gheorghe Duca, în anul 1891. Reprezintă un monument de patrimoniu industrial (categoria B), fiind clasat pe lista monumentelor istoric. Altele au fost Fabrica de tractoare de la Brasov, Aro, Dacia, Allview Romania o mai tanaracompanie din domeniul tehnologiei de la care personal am ceva de la ei, despre care voi reveni poate cu un review. Un alt nume nume remarcabil pentru Romania este Farmec. Cel mai mare producator de cosmetice din Romania. In 1889 incepe povestea de succes a primei şi cea mai importantă companie românească de produse cosmetice, la Cluj Napoca, Farmec S.A. a fost privatizata integral in 1995 cu un capital 100% romanesc. Astfel incepe si blogul special de azi despre Farmec si ingredientele naturale, aliatele tale pentru frumusete si nu numai. Am zis asa, fiindca chiar daca initial ati crede ca au doar produse de cosmetica pentru dame, nu este asa. Personal cred, ca sunt singurul barbat ce recomanda produse de la Farmec, dar consider ca nu doar doamnele folosesc produse cosmetice, ci si noi barbatii. Asa ca Farmec este o companie pentru intreaga familie.
Asadar cele mai cunoscute marci ale firmei sunt Gerovital H3, Ecovital, Farmec 16, Dermofarm, Triumf și Nufăr. În categoria cremelor și emulsiilor, Farmec deține mărci precum Gerovital Plant, Ana Aslan, Aslavital, Farmec și Doina, iar din categoria deodorantelor fac parte Obsesie, Athos, You & Me. 10% din cifra de afaceri a companiei constă în exporturi, aceasta fiind prezentă pe toate continentele lumii. Potrivit farmec.ro. O marca completa pentru intreaga familie. Un produs romanesc ce foloseste doar ingredente naturale. Astfel de curand s-a lansat si noua gama Farmec din ingrediente naturale. Un lucru important cand alegeti un produs de infrumusetare a pieli este acela ca trebuie sa contina ingrediente naturale deoarece sunnt mult mai benefice. Personal cred ca daca vreti si aici ma adresez doamnelor, sa aveti un ten mai hidratat trebuie sa puneti mare accent si pe calitatea produselor pe care le folositi. Asa ca va invit sa incercati produse de infrumusetare din ingrediente naturale de la Farmec. Ultimele noutati le puteti gasi si pe pagina lor de facebook, Farmec romania. Personal chiar voi incepe sa folosesc si produse farmec si le voi recomand de fiecare data cand o sa am ocazia. In ceea ce priveste pretul sunt destul de accesibile, pacat ca nu prea sunt cunoscute. Chiar as fi incantat ca dupa aceasta postare sa incep o colaborare cu Farmec pe partea de promovare si testare de produse. Asa ca sper sa fiu si la proba cu numarul 17, din cadrul SpringSuperBlog2017 inscris. Si pentru ca este si penultima proba bafta tuturor concurentilor.
 Si daca ati ajuns pana aici va invit sa dati si un like si un share aceste postari, fiindca ma ajuta mult. va multumesc anticipat de vizita si sa ne lecturam la urmatorul blog.
  Intrebarea acestui blog este "Voi ce produse de la Farmec folositi si de ce? " Lasati raspunsurile in sectiunea de comentarii si cine stie poate daca voi gasi un comentariu care sa imi placa mult va si castiga ceva.

Comentarii